РЕФАН прикова интереса на посетителите на изложението MENOPE 2015 в Дубай

петък, 6 ноември 2015 г.

РЕФАН прикова интереса на посетителите на изложението MENOPE 2015 в Дубай
РЕФАН прикова интереса на посетителите на изложението MENOPE 2015 в Дубай
РЕФАН прикова интереса на посетителите на изложението MENOPE 2015 в Дубай

От 2 до 4 ноември в Световния Търговски Център в Дубай се  проведе MENOPE Middle East Natural and Organic Products Expo 2015 с повече от  40 000 посетители. В най-голямото изложение за натурални и органични продукти фирма REFAN представи своите висококачествени продукти от натурални съставки, които са доказани като изключително качествени и предпочитани от потребителите чрез мрежата си от над 400 магазини по целия свят.

Посетителите на изложението бяха впечатлени от висококачествените продукти с натурално розово масло и натурални съставки, атрактивната и гъвкава франчайз концепция на REFAN за продажба на парфюми, от нейната икономическа ефективност и от красивия дизайн на щанда на REFAN в Hall 5. Посетителите успяха да оценят разнообразието от козметични серии с розово масло, розова вода и други натурални съставки, чийто рецептури са създадени в лабораториите на REFAN.

Представителите на други бизнеси, които също присъстваха на изложението бяха очаровани от елегантния и ароматен бутиков павильон на “РЕФАН БЪЛГАРИЯ“ ООД и изказаха своите поздравления и отлични впечатления от продуктите REFAN.

Най-популярната и обичана българска козметична марка прикова интереса на посетителите и ги заплени с огромното разнообразие ръчно изработени глицеринови сапуни с неустоими аромати, с изключителните  ухания на парфюми REFAN, със свещите и парфюмите за дома, с висококачествена козметика с натурални съставки.

Козметичната фирма е носителка на най-престижната европейска награда за качество от Париж на Global Trade Leaders’ Club заради качеството на продуктите си и за дейността си за стимулиране на малкия и средния бизнес, създавайки франчайзинг модел, оценен на национално и на световно ниво. Със своите бутици в 28 държави на 5 континента, иновативни и гъвкави форми на бизнес и над 2000 продукта, базирани на природни формули, „РЕФАН БЪЛГАРИЯ“ е сред най-успешните български производители по света.

Изложението MENOPE е едно от най-известните в региона на Близкия изток и Северна Африка бизнес събития в сферата на натурални и органични продукти. През последните 12 години MENOPE се утвърди като престижна платформа, репутацията и референциите за което го правят едно от най-престижните международни събития в Дубай.Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ