REFAN отново спосор на най-престижните спортни събития Г-н Ангел Попов, президент на козметичната компания "РЕФАН БЪЛГАРИЯ" никога не е оставал безразличен към спортните събития не само в родния Пловдив, но и в България.

събота, 21 юни 2014 г.

REFAN отново спосор на най-престижните спортни събития
REFAN отново спосор на най-престижните спортни събития


Г-н Ангел Попов, президент на козметичната компания "РЕФАН БЪЛГАРИЯ" никога не е оставал безразличен към спортните събития не само в родния Пловдив, но и в България. С огромен ентусиазъм той се включи в спонсорирането на две грандиозни за България спортни събития - Европейското първенство по спортна гимнастика, Международните състезания по спортна аеробика – Световна купа за мъже и жени и Международения турнир за деца, юноши и девойки BOROVETS AEROBICS 2014.

     В състезанията се включиха рекорден брой участници - 640 в Европейското първенство по спортна гимнастика от 39 държави и 350 спортисти в Международните състезания по спортна аеробика – Световна купа за мъже и жени и Международния турнир за деца, юноши и девойки BOROVETS AEROBICS 2014 от 21 държави.
Стотици журналисти и репортери от най-престижните световни медии бяха в епицентъра на спортните форуми и им оттдадоха подобаващо внимание.

     За гордост на България нашите отбори се справиха великолепно и достойно отговориха на престижното спортно предизвикателство със завоюване на лидерските места.
За голямата помощ и съпричастността си към българския спорт, ласкави думи на признателност получи г-н Ангел Попов от Йорданка Благоева – председател на съюза по аеробика и Йордан Йовчев - заместник- министър на спорта.

     В специално писмо до г-н Ангел Попов, г-жа Й. Благоева изказа благодарност и признание «за изключително любезното съдействие и помощ оказана за провеждане на състезанията и доброто и положително отношение към спортa».

 Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ