„Рефан България“ първенец с 3 стипендии за талантливи пловдивски ученици!

четвъртък, 8 септември 2016 г.

„Рефан България“ първенец с 3 стипендии за талантливи пловдивски ученици!

На проведения в Пловдив благотворителен коктейл, с който бе даден старт на стипендиантската програма на Общество Nota Bene, бяха събрани 70 от предвидените 100 стипендии за талантливи пловдивски ученици.
Инициативата бе подета от абитуриентките Елизабет Джамбазова, Николет Матакова и Надя Колева. Тяхната цел е да помогнат на ученици от 8 до 12 клас да развиват и усъвършенстват своите умения и таланти.
Известни бизнесмени, юристи, лекари и хора от управлението на града подкрепиха програмата. Още преди старта 50 пловдивчани се ангажираха да осигурят по една стипендия на ученик.
Голяма част от 250-те гости на коктейла направиха дарения със суми между 10 и 500 лева. Имаше и бизнесмени, които осигуриха повече от една стипендия, като собственикът на "REFAN" г-н Ангел Попов прояви характерната си щедрост и застана начело с още три деца в семейството си.
Стипендиантите на Общество Nota Bene ще бъдат определяни след конкурс с ясни критерии от Съвета на менторите, който ще бъде сформиран към сдружението. През първата година първоначалният подбор ще бъде извършван от директорите на училищата в Пловдив. Стипендиите ще бъдат месечни, в размер на 100 лева и учениците, които ги спечелят, ще ги получават в рамките на учебната година.
Кампанията на Nota Bene продължава! Още 30 деца търсят своите благодетели! Екипът на Общество Nota Bene благодари за доверието и отзивчивостта на всички, които станаха част от семейството.Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ