"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" емоционални думи на благодарност към REFAN

четвъртък, 23 април 2020 г.

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност"

Топли благодарствени писма за направени дарения – лични дезинфекционни средства - получи REFAN за проявения от него жест. Спрейове за почистване на ръце и дълбоко почистващи гелове получиха безвъзмездно от козметичния бранд персоналът и настанените в тринадесет социални домове и учреждения към Община Пловдив, служителите в Община Родопи, както и медицинските екипи и персонал от УМБАЛ „Св. Георги” и Центъра за спешна медицинска помощ Стара Загора. Всички те отправиха своята благодарност към REFAN и неговия управител за протегнатата ръка и съпричастност в създадената от пандемията сложна ситуация.

Емоционални думи отправят от Община Родопи по повод жеста на REFAN: „Намираме се в  ситуация, която е изпитание за всеки един от нас, но подкрепата в такъв момент е проверка за човечност. Няма нищо по хуманно от обичта към ближния, от това човек да подаде ръка в тежък и за него момент. Вие дарявате не просто продукти за дезинфекция, а шанс да опазим и защитим живота и здравето на всички наши служители. Благодаря от сърце за протегнатата от Вас ръка! Вярвам , че заедно ще  преминем успешно това изпитание. Пожелавам Ви да запазите своята вяра в доброто и да я предавате на всички около Вас.”
„В тези трудни за всички ни дни е важно да полагаме усилия да направим по-леко ежедневието на нашите съграждани, които имат нужда от подкрепа” се казва в писмото от Община Пловдив.
Своята увереност, че благодарение на подобни щедри жестове ще има утре, по-добро от днес, изразява проф. д-р Карен Джамбазов, д.м., изпълнителен директор на УМБАЛ „Св. Георги”. „С благодарност Ви пожелаваме да запазите вярата в доброто и да я предавате на всички около Вас, за да се случват в живота ни малки, но реални чудеса” се казва в благодарственото писмо.
От REFAN благодарят за топлите думи и пожелания, като изразяват своята готовност да запазят активната си гражданска позиция и да продължат да работят в полза на обществото.

 Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ