Новата парфюмна серия REFAN GOLD вече е на пазара

понеделник, 19 декември 2016 г.

Новата парфюмна серия REFAN GOLD вече е на пазара

Коледа е време за подаръци и изненади и поради тази причина специалистите-парфюмеристи на REFAN разработиха новата парфюмна серия REFAN GOLD, която можете да намерите във веригата магазини на компанията . Всички продукти от нея се предлагат в ефектна опаковка със златен ефект, откъдето идва и името на новата линия.
Парфюмът открай време е бил търсен и предпочитан подарък. Правилно подбран, той е начин човек да изрази себе си и да подчертае своята индивидуалност. Животът става по-красив с любим парфюм, ето защо в навечерието на празниците REFAN дава възможност на своите клиенти да почувстват магията на неустоимите му ухания.
Под името REFAN EAU DE PARFUM се предлагат два дамски и два мъжки парфюмни аромата, като всеки парфюм се продава в комплект и с елегантна картонена торбичка с панделка.
Парфюмите могат да бъдат закупени самостоятелно или в комплект с козметични продукти, което прави още по-богати идеите за подаръци от REFAN.
Предложението за дамите REFAN GOLD COLLECTION включва парфюм, парфюмен душ гел и парфюмен лосион за тяло в същата мирисова гама.
За мъжете комплектът REFAN GOLD COLLECTION се състои от парфюм в комбинация с шампоан-душ гел.
И дамският, и мъжкият комплект са в луксозни кутии, което им придава стилна и изискана визия в тон със стилистиката на наближаващите празници.
Търсете в нашите магазини новите продукти от серията REFAN GOLD – предложението на REFAN за вашите бляскави подаръци!Последни новини

Patchouli – символ на разкош и богатство 5 септември 2018 г.

Маслото от пачули успокоява съзнанието и прогонва негативнит...

Sandalwood – силен афродизиак с незабравим аромат 5 септември 2018 г.

Маслото от сандалово дърво излъчва топлина и подобрява настр...

Geranium – наситен аромат за тонус и настроение 5 септември 2018 г.

Маслото от гераниум предразполага към нежност и е извор на б...

Saffron – „божественото цвете“ на парфюмерията 24 август 2018 г.

Ароматът на шафран е красив, луксозен и лесен за разпознаван...

Agarwood – аромат, пропит с духа на Изтока 15 август 2018 г.

Маслото от агарово дърво създава усещане за блаженство и душ...