Новата парфюмна серия REFAN GOLD вече е на пазара

понеделник, 19 декември 2016 г.

Новата парфюмна серия REFAN GOLD вече е на пазара

Коледа е време за подаръци и изненади и поради тази причина специалистите-парфюмеристи на REFAN разработиха новата парфюмна серия REFAN GOLD, която можете да намерите във веригата магазини на компанията . Всички продукти от нея се предлагат в ефектна опаковка със златен ефект, откъдето идва и името на новата линия.
Парфюмът открай време е бил търсен и предпочитан подарък. Правилно подбран, той е начин човек да изрази себе си и да подчертае своята индивидуалност. Животът става по-красив с любим парфюм, ето защо в навечерието на празниците REFAN дава възможност на своите клиенти да почувстват магията на неустоимите му ухания.
Под името REFAN EAU DE PARFUM се предлагат два дамски и два мъжки парфюмни аромата, като всеки парфюм се продава в комплект и с елегантна картонена торбичка с панделка.
Парфюмите могат да бъдат закупени самостоятелно или в комплект с козметични продукти, което прави още по-богати идеите за подаръци от REFAN.
Предложението за дамите REFAN GOLD COLLECTION включва парфюм, парфюмен душ гел и парфюмен лосион за тяло в същата мирисова гама.
За мъжете комплектът REFAN GOLD COLLECTION се състои от парфюм в комбинация с шампоан-душ гел.
И дамският, и мъжкият комплект са в луксозни кутии, което им придава стилна и изискана визия в тон със стилистиката на наближаващите празници.
Търсете в нашите магазини новите продукти от серията REFAN GOLD – предложението на REFAN за вашите бляскави подаръци!Последни новини

REFAN с награда за "Цялостен принос в развитието на бизнеса" от Balkan Business Awards 2019 7 март 2019 г.

Това е най-високото признание в престижния конкурс и се връч...

Лицето на REFAN Мила Христова при Елтън Джон на Оскарите 28 февруари 2019 г.

Българският топ модел присъства на благотворително парти с Д...