Захарни ексфолианти за тяло

Докато вземате сутрешния душ, можете да направите кожата си „гладка като кадифе" и то с ексфолиант по ваше предпочитание. Фирма REFAN  разполага с богата гама от ексфолианти – с аромат на предпочитан плод, който подсилва насладата от използването на желания от вас козметичен разкрасителен продукт.
Най-добрият начин да поддържате кожата чиста, здрава, жизнена и еластична е с ексфолианти, съветват козметиците. Използването им поне два пъти седмично премахва мъртвите клетки от епидермиса и почиства порите в дълбочина.Така кожата се освобождава  от токсините, започва да диша и лесно възприема полезните съставки от кремове и гелове. А за дамите, които се епилират, ще е любопитно да узнаят, че благодарение на ексфолиантите  косъмчетата спират да се „врастват" под кожата.
Какво трябва да знаете за ексфолиантите на REFAN? Те са комбинация от захарни кристали и растителни масла, които по естествен начин отстраняват мъртвите клетки и хидратират кожата. Имат двоен ефект – те са измивен продукт и балсам за тяло в едно. Растителните масла подхранват и регенерират кожата, а захарните кристали ексфолират и я правят копринено гладка, нежна и чиста.
Съдържат още:
Бадемово масло- неговият липиден състав е най-близък до човешкия. То попива бързо, успокоява, омекотява и заглажда кожата. Има много добро въздействие върху суха, чувствителна и застаряваща кожа. Не дразни и не предизвиква алергични реакции.
Масло от гроздови семена-  Богато е на ненаситени мастни киселини и витамини Е и D. То е много фино, подходящо
за всякакъв тип кожа и е широко използвано като масло за масаж.  Абсорбира се лесно в кожата, като я прави гладка и без неприятно мазно усещане по нея.
Масло от ядки от кайсия (Prunus armeniaca) - Леко, фино масло с блед жълтеникав цвят. Богато е на ненаситени мастни киселини – линолова, линоленова и олеинова, както и на витамини Е, A, D и F. Маслото от кайсиеви ядки е подходящо за всеки тип кожа, но е с особено добър ефект при застаряваща, чувствителна, суха и възпалена кожа.
Соевото масло (соев глицин) - възстановява епидермалната бариера и влагозадържащата способност на кожата. благодарение на наличието на токофероли и фитостерини има изразено регенериращо действие.


 Продукти

05978Захарен ексфолиант за тяло с екстракт от върбинка и етерично масло от портокал Захарен ексфолиант за тяло Antistress 10,00 лв. с екстракт от върбинка и етерично масло от портокалвиж още 05979Захарен ексфолиант за тяло с хидратиращ ефект с кафяви морски водорасли Захарен ексфолиант за тяло SEA WAVES 10,00 лв. с екстракт от кафяви морски водорасли, богати на минерали, микроелементи и витаминивиж още 5995Захарен ексфолиант за тяло Йогурт и розово масло Захарен ексфолиант за тяло Yogurt and rose oil   с концентрат от кисело мляко, розов конкрет, масло от кайсия, бадем и гроздови семкивиж още 5981Захарен ексфолиант за тяло с естествени захарни кристали Захарен ексфолиант за тяло Yogurt and Еlderberry 10,00 лв. с естествени захарни кристали, натурални растителни масла, екстракт от плодовете на бъз и концентрат от кисело мляковиж още 5996Захарен ексфолиант за тяло Захарен ексфолиант за тяло Yogurt & Passion Fruit   С екстракт от маракуя, йогуртен, масло от семки от грозде, масло от ядки от кайсия и бадемовото масловиж още 05990Захарен ексфолиант за тяло с екстракт от Годжи Бери Захарен ексфолиант за тяло Himalayan goji berry   С екстракт от годжи бери, масла от бадем, кайсия и гроздови семкивиж още 5993Ексфолиант за тяло Ексфолиант за тяло Ексфолиант за тяло Pomegranate & Papaya   С масла от бадем, кайсия и грозде.виж още 5982Маслина и Йогурт Ексфолиант за тяло Ексфолиант за тяло Маслина и Йогурт   С масла от бадем, маслина и соя . Ексфолиант за тяло  “маслина и йогурт”  е  вълнуващо съчетание от захарни кристали с натурални растителни масла. Премахва  ненужните вече клетки, стимулира дишането на кожата и помагавиж още 5992Захарен ексфолиант за тяло Passion fruit Захарен ексфолиант за тяло Passion fruit   с бадемово масло,масло от семки от грозде,масло от ядки от кайсиявиж още 5987Ексфолиант за тяло Wild Cherry Ексфолиант за тяло Wild Cherry   с масла от бадем, кайсия и грозде.виж още 5988Ексфолиант за тяло Pink Grapefruit Ексфолиант за тяло Pink Grapefruit   с естествени захарни кристали, натурални растителни масла и нежна пяна с аромат на розов грейпфрут.виж още 5991Ексфолиант за тяло Melon and Apricot Ексфолиант за тяло Melon and Apricot   С масло от бадем, соя и гроздевиж още