Здрави и красиви ръце и нокти в студеното време

четвъртък, 21 ноември 2019 г.

Здрави и красиви ръце и нокти в студеното време

Красивите, добре поддържани ръце са изключително важни, затова грижата за тях е от особено значение особено сега, когато времето застудя и кожата се зачервява, загрубява и се напуква от студа, а ноктите стават чупливи. За да ги запазим здрави, е нужно да използваме подходяща козметика за ръце, като за сезона се препоръчва да се наблегне на такава, която съдържа масло от ший. Счита се, че то е най-добрата грижа за кожата през студените дни, тъй като е богато на витамин A, E и мастни киселини и осигурява необходимите влага и хранителни вещества.
REFAN предлага разнообразен избор от лосиони и кремове за ръце, които включват в състава си „женското злато“, както още е известно ценното масло от ший. Можете да се доверите на лосиона за ръце Shea/Karite - добавете го към козметичния си несесер и ще се радвате на мека, гладка и подхранена кожа в студените месеци.
Бутер кремовете за ръце на REFAN Musk&Orange,  Lemon cream&Milk, Magnolia&Rose petals, Cotton Blossom&Honey, Eucalyptus&Rosemary и Cedar wood&Spices също са предназначени за ежедневна грижа при суха и загрубяла кожа на ръцете и са подходящи за студено време. Свежите им плодови и цветни аромати внасят настроение и екзотика, а богатата им формула с натурални масла от ший и какао изглажда, подхранва и омекотява. Ценна добавка в тях е Витамин В3, който намалява загубата на вода и има анти-ейдж ефект, изглажда кожата, намалява пигментацията и стимулира еластичността.
Добър избор да се погрижите за кожата на ръцете си е и кремът Antistress. Комбинацията от екстракт от върбинка и масло ший в него регенерира кожата, а етеричното масло от портокал отпуска съзнанието след ежедневния стрес и внася нотка свежест и настроение в мрачните дни.
Всеки един от разнообразните продукти за ръце на REFAN нежно и ефективно се грижи за кожата, като я предпазва от изсушаване и вредните атмосферни влияния. Техните натурални съставки подхранват, хидратират, регенерират и омекотяват кожата на ръцете, без мазни следи.

 



Последни новини

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...