За четвърта поредна година в Пловдив почитат загиналите български парашутисти в Ирак

петък, 2 юни 2017 г.

За четвърта поредна година в Пловдив почитат загиналите български парашутисти в Ирак

Най-трудното военно предизвикателство в света "Тhe Murph" отново ще се проведе в Пловдив. За четвърти пореден път най-силните и издръжливи мъже на България ще си дадат среща под тепетата, за да изпълнят "The Murph challenge". Точно в 9:00 часа на 10.06 на игрище №5 на Гребната база ще се съберат стотици мъже и жени, които ще подложат телата и умовете си на предизвикателството, което единици могат да издържат.

Пловдивчанинът Тодор Станков за 4-а поредна година организира събитието, а то отново е подкрепено от Рефан България. The Murph се провежда в Пловдив с цел да се отдаде почит на загиналите български парашутисти от специалните части в операция Иракска свобода 2003 – 2008 година.
Мърф предизвикателството се състои от 1,6 км крос, 100 набирания , 200 лицеви опори , 300 клека  и отново 1,6 км крос.  Упражненията се изпълняват задължително с бронижилетка или тактическо оборудване с тегло 10 кг. и се разбиват на серии по удобен за участниците начин. Важно е да се завърши комплексът.
За първи път у нас The Murph се провежда през 2014 г. и всяка следваща все повече хора се включват в предизвикателството. Организаторите очакват на неговото четвърто издание да има рекорден брой участници. Записването за него може да стане на място в деня на събитието 10.06.


 Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...