Всички бяха победители в първото издание на Купа Рефан

сряда, 6 септември 2017 г.

Всички бяха победители в първото издание на Купа Рефан

Хубав футбол, спортменство и страхотна организация белязаха първия футболен турнир за девойки "Купа Рефан",  който се проведе по-рано днес в село Труд.

Форматът на надпреварата бе "всеки срещу всеки", а треньорите бяха определили да няма крайно класиране и победители и победени в духа на празника на град Пловдив и Съединението на България. Съотвено за всеки тим имаше трофей. Срещите между четирите участника - ЖФК Пълдин, представителите на София, Бургас и Златоград, се проведоха в две полувремена по 15 минути.

Основната цел на турнира бе именно момичетата да почетат днешния празник, както и да "сверят часовниците" що се отнася до подготовката им.

След края на футболната надпревара всички участнички получиха от основния спонсор на събитието -  Рефан България подаръчни чанти с дамски продукти. Припомяме ви, че тази година компанията спечели приза"Любима марка  на българския потребител за 2017”, както и първите места в категориите „Козметика” и „Българска марка”.

От ръководството на клуба заявиха, че благодарят на Рефан за подкрепата не само за този турнир, а изцяло досега. Пловдивчани изразиха надежда такъв тип състезания да станат традиционни.

Останалите тимове от своя страна посочиха, че организацията за събитието е била на много добро ниво.Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...