Унисекс ароматите – модерна тенденция в света на парфюмите

понеделник, 30 юли 2018 г.

Унисекс ароматите – модерна тенденция в света на парфюмите

Тенденцията на новия век – все повече да се заличава разделението между двата пола – вече се налага и в света на парфюмите. Това дава свобода при избора на аромат, който не е предназначен конкретно за определен пол, а отговаря на стила и вкусовете на отделната личност. Почитателите на унисекс уханията непрекъснато се множат заради особения загадъчен магнетизъм, който те носят. Това обяснява защо новата бутикова парфюмна колекция REFAN TEMPTATION BLEND се радва на повишен интерес от страна на ценителите на качествената парфюмерия. Колекцията предлага изключителна палитра от авангардни ухания, подходящи както за мъже, така и за жени, създадени от най-ценните парфюмерийни съставки, подбрани от цял свят, характерни с натуралност, богатство и върховна изтънченост на мириса.
Дори и да храните все още известно предубеждение към унисекс ароматите, заслужава си да потърсите своето ухание и да пробвате поне един от парфюмите REFAN TEMPTATION BLEND, за да стане той вашият впечатляващ летен аксесоар.

Можете да избирате измежду десет емблематични аромата:

AGARWOOD & ROSE
Романтичен и съблазнителен ориенталски аромат. Едно неповторимо цветисто - дървесно творение, въплътило богатството на  роза дамасцена, индонезийско пачули и благороден арабски  агар. Парфюмериен шедьовър, ухаещ  на страст, разкош и удоволствие.

CHYPRE & ROSE
Вълшебна смес с основа класически шипър - пачули, дъбов мъх, червена роза в дълбочина, хармонично свързана с тамян и сантал, смолисти и балсамични ноти. Горчив, „smoky”, пикантен, мирис на индийска давана и топлина от кашмир.

INCENSE & ROSE
Екзотична приказка от Ориента - тамян, амбра, дъбов мъх, димящи подправки и топли пикантни нотки. Кардамон, сeчуански розов пипер и шафран в средата, гваяк, сантал  и кожа в основата. Розата е загатната и мълчалива, отстъпила основния акцент на тази дървесно - ориенталска хармония.

IRIS & ROSE
Свежо начало от Калабрийски бергамот, майска роза и флорентински ирис. Следват закачлив розов пипер, пачули и кедър и отново се завръща цветистият характер на мириса на кадифена роза, тубероза, нероли. Чувствен мускус, амбра и какао закръглят и допълват това  великолепно, опияняващо ухание.

GERANIUM & ROSE
Мистериозен и наситен дървесен аромат, комбиниран с розово цветен гераний и ментово - зелена свежест. Подчертана мека пиперлива сладост на индийско орехче, тамян, опушена смирна и пикантен кардамон. Сантал, кожа, смолисти ноти и агар завършват това уникално ухание.

PATCHOULI & ROSE
Специален, нежен, с бохемски шик, елегантен букет от бели цветя, роза и жасмин. Преливаща топлина и финес на пачули, мускус и сантал от сърцевината. Основата е разкошна хармония от ванилия, тамян и кашмир.

SANDALWOOD & ROSE
Изключително мирисово съчетание от роза дамасцена и елегантни, ориенталски и дървесни акценти. Забележителен и провокативен  аромат с балсамично - цветист  характер, богато съчетание от смолист  лабданум, класическа роза и пушечни ноти от агарово дърво.

SAFFRON & ROSE
Култов аромат, създаден за ценители. Чувствен, секси, хипнотизиращ. Невероятна композиция от индийски жасмин, шоколад, трюфел, шафран. Загадъчно пачули и воал от черна роза изпълват сърцето, загатване на ванилия, пушечни и топли дървесни ноти в базисните акорди.

VANILLA & ROSE
Екстравагантен и необикновен  аромат, въплъщение на рубинена роза дамасцена, пикантни подправки, фини  зелени и дървесни ноти. Розата постепенно се отдръпва, за да отстъпи място на сладка ванилия, мед, захаросани плодове и открива нюанси на шафран, малина и опушени дървесни ноти.

VIOLET & ROSE
Фино, деликатно ухание, цитрусово-цветиста феерия от виолет, касис и бергамот, вплетени слънчеви акорди от българска, френска, мароканска и турска роза на фона на топла амбра, сантал и бял кедър.

Парфюмите от бутиковата колекция REFAN TEMPTATION BLEND са перфектен подарък за всякакъв повод, а това, че са унисекс, в никакъв случай не ги лишава от характер. Напротив: всеки парфюм от колекцията е истинско бижу със сила и дълготрайност, символ на индивидуалност и лукс.



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...