Улица „Граф Игнатиев“ с два нови бутика на REFAN

четвъртък, 26 ноември 2015 г.

Улица „Граф Игнатиев“ с два нови бутика на REFAN
Улица „Граф Игнатиев“ с два нови бутика на REFAN
Улица „Граф Игнатиев“ с два нови бутика на REFAN

Една улица, една козметика, една франчайзинг концепция. Централната софийска  улица осъмна с два буткови магазина на най-популярната и обичана българска козметична марка REFAN  на ул. „Граф Игнатиев“ № 9 и 35. Още рано сутринта десетки хора се тълпяха, за да станат свидетели на събитието.

„Мистър VIP Brother“ Ники Кънчев , който връчва нонстоп подаръци на REFAN  на звездите в риалити формата VIP и BIG Brother, бе сред гостите на церемонията: „Добре познавам висококачествените продукти на REFAN, които зрителите могат да видят в най-гледаната къща – тази на VIP Brother All Stars“ .

„Рефан България“ е сред най-успешните български производители, която със своите 400 бутика в 28 държави на 5 континента, предлага иновативни и гъвкави форми на малкия и среден бизнес. В бутиците на REFAN можете да откриете подбор от  най-разнообразни висококачествени козметични и парфюмни продукта на едноименната марка, базирани на природни формули.

 Хит в момента е иновативната козметична серия за лице „ГАРДЕНИЯ И РОЗА“.Базирана е на екстрат от стволови клетки от гардения и розово масло,който стимулира синтеза на колаген,забавя процесите на дегенерация на колаген и инхибира синтеза на колагеназит,като допринася за стегнатия и младежки вид на кожата.

Хубавата новина е, че българите могат да си купуват същата козметика, както купувачите от пет континента, като не само продуктите, но и бутиците са с еднаква франчайзинг визия. Това е причината „Рефан България“ да получи за втори път наградата на Forbes Business Awards,  върховото световно отличие в Париж за „Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти” на Global Trade Leaders’ Club, заради качеството на продуктите си и заради дейността си за стимулиране на малкия и средния бизнес, създавайки франчайзинг модел, оценен на национално и на световно ниво. Сред престижните отличия на фирмата са и „Нов франчайз модел“ , „Най-добър работещ франчайз модел” и др. Наред с това най-популярната козметична българска марка REFAN, е носител и на наградата за „Най-добър български франчайзинг в Европа“ за налагането на успешния франчайзинг модел, предлагайки разпознаваеми продукти на световно качество.

 

Вижте най-близкият до Вас магазин: -----> http://www.refan.gr/stores, или http://www.refan.bg/news/adresi-na-vsichki-firmeni-magazini-refan-v-blgariya.534
Вижте нашите актуални оферти: ------> http://www.refan.gr/catalog/offers
Виж повече за фирма РЕФАН БЪЛГАРИЯ:------> http://www.refan.gr/about
Престижни отличия: ----->  http://www.refan.gr/awardsПоследни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...