Участници в детски пролетен турнир с подаръци от REFAN

четвъртък, 4 май 2017 г.

Участници в детски пролетен турнир с подаръци от REFAN
Участници в детски пролетен турнир с подаръци от REFAN
Участници в детски пролетен турнир с подаръци от REFAN
Подаръци от REFAN получиха малките участници в първия детски пролетен турнир на сдружение "Ритмика". 400 деца от детски градини и училища в София, Мездра и Ботевград станаха част от комбинирания турнир по художествена гимнастика, народни танци, балет, лечебно изправителна гимнастика и йога, който се проведе в зала Арена Ботевград.
В първия етап от представителната изява се представиха малчуганите, кoито показаха своите умения в народните танци. Всички деца от най- малките групи в детските градини до ученици в началните класове, танцуваха неуморно на голямата сцена в зала „Арена Ботевград”. Въпреки трудната задача да танцуват пред многобройна публика, те не се притесниха и дадоха най-доброто от себе си. След дейността по народни танци се представиха децата, които владеят художествената гимнастика, а за финал участниците демонстрираха наученото по изправителна гимнастика и йога.
След края на представленията, всички деца - малки и големи, бяха наградени заслужено с купи, медали и подаръци, осигурени от спонсори, сред които се открои козметичният бранд "Рефан България".

 Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...