“Шегите, които Бог си прави” Информация за дати и билети на www.jokes.bg

четвъртък, 27 ноември 2014 г.

“Шегите, които Бог си прави”

Митко, симпатичният герой и домакин на представлението, отново ни разсмива с наблюденията си върху необятните, но забавни различия между мъжките и женски мотиви и поведение. Този път обаче през призмата на Божието чувство за хумор.
Ще научите защо мъжете обичат да натискат клаксоните, когато минават покрай жени на улицата, какво е първата среща за мъжа и за жената, защо е създаден Лунохода и каква е причината Колумб да открие Америка. Историите за недоразуменията с неговата прекрасна Райна продължават да бъдат толкова познати и може би затова така истерично смешни.  Невъзможността да разберем другия пол минава на друго ниво, когато сексът започва да има цел. И когато тази цел е постигната и Господ ни е дарил със здраво дете, чувството му за хумор се проявява навсякъде.
Предизвикателствата на бащинството ще ви разсмиват и трогват, ще ви накарат да се замислите какво означава да бъдеш баща и каква Божия щедрост е това. Ще ви накарат да повярвате, че бащите са истински герои. Защото трябва да покоряват съвършено нови континенти: бременността, курсовете за бременни, колко естествено е естественото раждане, какво означават физическите изменения при мъжете по време на бремеността на жената, и ще бъде ли някога както преди?
Всички роли – Митко, Райна, Колумб, приятелите, обърканите бащи, бременните жени, и разбира се децата, отново са изиграни от Димитър Бакалов. Страхотна предпоставка за еднo извънредно забавнo, но и проникновенo и трогващo представление.  

Информация за дати и билети на:

http://jokes.bg/
 



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...