Шатра с красавици в Самоков омая с аромати на REFAN

вторник, 29 август 2017 г.

Шатра с красавици в Самоков омая с аромати на REFAN

Франчайз магазинът на REFAN в Самоков  представи най-новите и атрактивни продукти на пловдивската марка в специално издигната шатра на главната улица.

Красиви момичета, облечени в тениски н надпис „REFAN – Изберете българското” раздаваха тестери и ефектни подаръци на заинтригуваните минувачи.  Гостите и жителите на Самоков, получили дар от щедрата шатра, веднага се запътваха към близкия франчайз магазин за по-сериозни покупки на допадналите им аромати и козметика.

Търговският представител на REFAN  - Денислав Веселов разясняваше на всички качествата на най-новите продукти от богатото портфолио на фирмата, тяхното съдържание и качество.

Късметлиите получиха като подарък парфюмни тестери, сашета с шампоани,  душ-гелове, лосиони за тяло, кремове за ръце, лице и тяло от най-новите серии  на REFAN – „Провансалска лавандула”,  „Морски вълни”, „Антистрес” и др.
Tази година компанията спечели приза "Любима марка на българския потребител за 2017 г.", както и първите места в категориите "Козметика" и Българска марка".

Всички  вече са верни почитатели на козметиката на REFAN, очаровани от безспорните й качества  и зашеметени от ароматите на прочутата златна серия INTENSE REFAN GOLD.Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...