REFAN за млада кожа и порцеланов тен с кремове с хиалурон

четвъртък, 12 септември 2019 г.

REFAN за млада кожа и порцеланов тен с кремове с хиалурон

Младата и жизнена кожа е мечта за всяка жена. С дневния и нощен крем на REFAN „Хиалуронова киселина“ кожата става по-мека, гладка и еластична, възстановява се нейният свеж, младежки и сияен вид, като се стяга контурът на лицето.

Знаем, че хиалуроновата киселина е важен структурен елемент на кожата, който има уникалната способност да задържа голямо количество вода. Комбинацията на хиалуронова киселина с колаген в серията  на REFAN подобрява еластичността на кожата и стяга лицевия контур, помага за регенерацията на кожата и играе важна роля в тъканната хидродинамика.

За постигане на оптимален ефект се препоръчва ежедневното използване на комбинацията от дневен и нощен крем за лице с хиалуронова киселина – те са с нежна и деликатна текстура, която бързо и лесно се абсорбира от кожата и я хидратират в дълбочина.

Когато колагенът и хиалуроновата киселина намалеят, кожата става отпусната и се появяват бръчки. Мощният ключ в случая е хиалуроновата киселина, която задържа вода хиляда пъти повече от собственото си тегло и това прави кожата хидратирана, жизнена и млада. Колагенът, който също е основна съставка на кожата, отговорен за стегнатия й вид, се бори с признаците на стареене.

С годините, когато двете ценни съставки – колаген и хиалуронова киселина намалеят, кожата се дехидратира и става суха, сива и отпусната. Спрете процеса на стареене и появата на бръчки с двата крема на REFAN за 24-часова грижа за кожата, които ще върнат естествените й съставки - колаген и хиалуронова киселина – истинската тайна за свежа, млада и перфектна кожа на лицето.

Продуктите от тази серия са насочени към дамите,които избират само висококачествени и луксозни козметични продукти за грижа против стареене на кожата.


Последни новини

Избраха най-красивата плевенчанка. 1 април 2024 г.

Всички участнички в надпреварата получиха от неустоимите про...

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...