REFAN със заслужено отличие от Business & Fashion Awards 2017 Козметичният бранд грабна плакета в категория „Производител на българска козметика“

петък, 2 март 2018 г.

REFAN със заслужено отличие от Business & Fashion Awards 2017
Най-успешните фирми и брандове в областта на бизнеса и модата бяха отличени на официалната церемония  Business & Fashion Awards 2017.
Козметичният гигант REFAN получи престижната награда в категорията „Производител на българска козметика“.
Това е поредното отличие за 2017 г., което получава REFAN, след като безапелационно спечели първите места в категориите „Българска марка“ и „Козметика“ в класацията „Любима марка на българския потребител“ 2017 . Компанията заслужи и Златен сертификат за получени най-много гласове в хода на гласуването.
Business & Fashion Awards 2017 се провеждат за втора поредна година, като целта на организаторите е по този начин да поощрят развитието на бизнеса в България. В различни категории плакети получиха изявени в своя бранш компании и професионалисти. Всички наградени получиха подарък от REFAN – елегантен комплект REFAN GOLD COLLECTION. Гостите на бляскавото събитие също имаха удоволствието да си тръгнат с ароматни подаръци от продуктите на световноизвестния бранд.
В ролята на водеща на събитието беше Цвети Разложка – Москова, собственик на марката Business & Fashion Awards.