REFAN – спонсор на международен фестивал по гимнастика

четвъртък, 24 ноември 2016 г.

REFAN – спонсор на международен фестивал по гимнастика
REFAN – спонсор на международен фестивал по гимнастика

В град Русе за девета поредна година се проведе Международният фестивал по гимнастика „Дунавска перла“, който събра в зала „Булстрад Арена” над 400 спортисти от 7 държави: Испания, Словакия, Молдова, Румъния, Казахстан, Белгия и над 20 клуба от цяла България. Турнирът се състоя с подкрепата на Община Русе и общинска фондация "Русе - град на свободния дух", а REFAN с готовност стана спонсор на състезанието, защото част от фирмената политика и приоритетите на компанията е да подкрепя спорта и да дава шанс на млади таланти да изявяват и развиват своите заложби.

Тази година турнирът в дунавската столица на България за първи път се организира от 4 вида спорт – спортна гимнастика, художествена гимнастика, спортна акробатика и батут.
Подаръците от REFAN за финалистите бяха посрещнати с радост, а фирмата получи благодарствено писмо от БФСА за оказаната подкрепа и коректно партньорство.
След официалната част на събитието последва гала програма като участие в нея взеха певиците Тереза Тодорова и Габриела Иванова, танцова формация “Мираж”, клуб по танци “Рок стар”, ТФ “Здравец”, ЦДГ “Зора”, деца от СК “АКРО” и специални гости от националния отбор ансамбъл за девойки по художествена гимнастика.

 Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...