REFAN с нова колекция натурални сапуни

петък, 31 май 2019 г.

REFAN с нова колекция натурални сапуни

Здравата кожа е най-голямото украшение на човека. Нейната грижа изисква разумно използване на съвременните почистващи средства. Създаден преди векове, сапунът многократно е усъвършенстван в името на една цел – той почиства, без да уврежда, защото по състав е най-близък до кожата на човека.
Ето защо сапуните на REFAN  не са просто обикновени сапуни. Съхранили вековната традиция, създадени с грижа за кожата, те деликатно и нежно я почистват, а съставките им я правят мека и ухаеща на здраве и чистота.

Новата колекция Step to nature на REFAN включва серия от сапуни с 97% натурални съставки, обогатени с чисти етерични масла и билки с дълготраен аромат – на роза, лавандула, мента, лимон и вербена, розмарин и маслина, на свежи листа от зелен чай.
Те са подходящи за всеки тип кожа, предназначени са за ежедневна употреба и ефективно почистват, без да изсушават и предизвикват алергични реакции.

Отпускащите сетивата аромати и нежната пухкава пяна на шестте вида сапуни от натуралната линия Step to nature на REFANRose, Lavender, Verbena Lemon, Pepermint, Olive Rosemary и Green Lives ще ви грабнат веднага и ще внесат нотка свежест и позитивни емоции в ежедневието.