REFAN с грациозни подаръци за шампионки

петък, 3 юни 2016 г.

REFAN с грациозни подаръци за шампионки

Козметиката на REFAN беше заслужена награда за грациите от Световната купа по художествена гимнастика „Sofia World Cup“. Турнирът, на който България за шеста поредна година беше домакин, се проведе в зала „Арена Армеец“ – София.
Висококачествени подаръци, осигурени специално за престижния спортен форум от популярната и харесвана марка REFAN, спечелиха  всички класирани на призови места грации. Парфюми с ефирни аромати, както и продукти от екзотични козметични серии с плодови ухания с грижа за косата и тялото, зарадваха не само гимнастичките, но и техните треньори и съдийския състав на турнира, които също получиха комплименти от REFAN във вид на ароматни подаръци с естествени съставки.
Българските гимнастички се представиха изключително достойно в състезанието и заслужено извоюваха четири медала от него. След среброто в многобоя, където отстъпи единствено пред състава на Русия, ансамбълът ни стигна до златото във финалите на отделните уреди, като изигра безупречно съчетанията си с пет ленти и  с обръчи и бухалки. Представителката ни в индивидуалната надпревара Невяна Владинова спечели бронз във финала на лента.
Шампионките ни бяха наградени от министъра на младежта и спорта Красен Кралев, който освен медалите им връчи и ароматни подаръци от „Рефан България“. По този начин REFAN за пореден път доказа подкрепата си към спорта и афинитета си към красотата и изяществото. Нека припомним, че козметичният бранд беше генерален спонсор и на проведения на 21 и 22 май в Пловдив Международен турнир по художествена гимнастика „Тракия къп“ и „Приз Мария Петрова“, в който взеха участие отбори от Великобритания, Испания, Гърция, Сърбия, Молдова, Босна и Херцеговина, както и състезателки от над 15 спортни клуба от България.
Подкрепата на REFAN за спортните събития у нас продължава със спонсорството му на престижния детски футболен турнир  Refan Sofia Cup, който ще се проведе от 9 до 12 юни 2016 г.  с участието на над 800 деца.Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...