РЕФАН прикова интереса на посетителите на изложението MENOPE 2015 в Дубай

петък, 6 ноември 2015 г.

РЕФАН прикова интереса на посетителите на изложението MENOPE 2015 в Дубай
РЕФАН прикова интереса на посетителите на изложението MENOPE 2015 в Дубай
РЕФАН прикова интереса на посетителите на изложението MENOPE 2015 в Дубай

От 2 до 4 ноември в Световния Търговски Център в Дубай се  проведе MENOPE Middle East Natural and Organic Products Expo 2015 с повече от  40 000 посетители. В най-голямото изложение за натурални и органични продукти фирма REFAN представи своите висококачествени продукти от натурални съставки, които са доказани като изключително качествени и предпочитани от потребителите чрез мрежата си от над 400 магазини по целия свят.

Посетителите на изложението бяха впечатлени от висококачествените продукти с натурално розово масло и натурални съставки, атрактивната и гъвкава франчайз концепция на REFAN за продажба на парфюми, от нейната икономическа ефективност и от красивия дизайн на щанда на REFAN в Hall 5. Посетителите успяха да оценят разнообразието от козметични серии с розово масло, розова вода и други натурални съставки, чийто рецептури са създадени в лабораториите на REFAN.

Представителите на други бизнеси, които също присъстваха на изложението бяха очаровани от елегантния и ароматен бутиков павильон на “РЕФАН БЪЛГАРИЯ“ ООД и изказаха своите поздравления и отлични впечатления от продуктите REFAN.

Най-популярната и обичана българска козметична марка прикова интереса на посетителите и ги заплени с огромното разнообразие ръчно изработени глицеринови сапуни с неустоими аромати, с изключителните  ухания на парфюми REFAN, със свещите и парфюмите за дома, с висококачествена козметика с натурални съставки.

Козметичната фирма е носителка на най-престижната европейска награда за качество от Париж на Global Trade Leaders’ Club заради качеството на продуктите си и за дейността си за стимулиране на малкия и средния бизнес, създавайки франчайзинг модел, оценен на национално и на световно ниво. Със своите бутици в 28 държави на 5 континента, иновативни и гъвкави форми на бизнес и над 2000 продукта, базирани на природни формули, „РЕФАН БЪЛГАРИЯ“ е сред най-успешните български производители по света.

Изложението MENOPE е едно от най-известните в региона на Близкия изток и Северна Африка бизнес събития в сферата на натурални и органични продукти. През последните 12 години MENOPE се утвърди като престижна платформа, репутацията и референциите за което го правят едно от най-престижните международни събития в Дубай.



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...