„REFAN” подкрепя най-масовия и престижен футболен турнир в България Evima – Refan Cup 2015

петък, 7 август 2015 г.

„REFAN” подкрепя най-масовия и престижен футболен турнир в България Evima – Refan Cup 2015

От тази година „Рефан България” стана основен партньор и спомоществовател на „Евима Футбол Консултинг”.
Турнирът Evima Refan Cup 2015 ще се организира за шеста поредна година в КК Албена от 11 до 16 август. В турнира ще вземат участие 92 отбора и 1720 футболиста от единадесет държави /Англия, България, Молдова, Казахстан, Русия, Румъния, Словакия, Азербайджан, Узбекистан, Турция и Сърбия/.

Най-титулуваните отбори, участващи в турнира, са двукратният носител на Купата на европейските шампиони Нотингам Форест /Англия/, Стяуа Букурещ /Румъния/ - също носител на тази купа, Бешикташ Истанбул /Турция/, Локомотив Москва /Русия/, Академията на Георге Хаджи Констанца /Румъния/.
Официалните гости ще отнесат със себе си продукти на „REFAN” с аромат на българска роза, а отличилите се футболисти ще получат комплект „REFAN INTENSE” – парфюмна вода и део рол-он. За всеки участник ще бъде осигурен екип от „Евима Футбол Консултинг” и „Рефан България”.
Фирма „Евима Футбол Консултинг”; е с дългогодишен опит и е специализирана на световно ниво в организирането и провеждането на подготвителни лагери, турнири и приятелски мачове.
„Рефан България” се утвърди през годините като силно ангажирана социална компания с много активна дейност в подкрепа на спорта, изкуството, културата, благотворителността и бизнеса. За това говорят десетките мероприятия, в които президентът й г-н Ангел Попов ентусиазирано се включва.Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...