REFAN отново спосор на най-престижните спортни събития Г-н Ангел Попов, президент на козметичната компания "РЕФАН БЪЛГАРИЯ" никога не е оставал безразличен към спортните събития не само в родния Пловдив, но и в България.

събота, 21 юни 2014 г.

REFAN отново спосор на най-престижните спортни събития
REFAN отново спосор на най-престижните спортни събития


Г-н Ангел Попов, президент на козметичната компания "РЕФАН БЪЛГАРИЯ" никога не е оставал безразличен към спортните събития не само в родния Пловдив, но и в България. С огромен ентусиазъм той се включи в спонсорирането на две грандиозни за България спортни събития - Европейското първенство по спортна гимнастика, Международните състезания по спортна аеробика – Световна купа за мъже и жени и Международения турнир за деца, юноши и девойки BOROVETS AEROBICS 2014.

     В състезанията се включиха рекорден брой участници - 640 в Европейското първенство по спортна гимнастика от 39 държави и 350 спортисти в Международните състезания по спортна аеробика – Световна купа за мъже и жени и Международния турнир за деца, юноши и девойки BOROVETS AEROBICS 2014 от 21 държави.
Стотици журналисти и репортери от най-престижните световни медии бяха в епицентъра на спортните форуми и им оттдадоха подобаващо внимание.

     За гордост на България нашите отбори се справиха великолепно и достойно отговориха на престижното спортно предизвикателство със завоюване на лидерските места.
За голямата помощ и съпричастността си към българския спорт, ласкави думи на признателност получи г-н Ангел Попов от Йорданка Благоева – председател на съюза по аеробика и Йордан Йовчев - заместник- министър на спорта.

     В специално писмо до г-н Ангел Попов, г-жа Й. Благоева изказа благодарност и признание «за изключително любезното съдействие и помощ оказана за провеждане на състезанията и доброто и положително отношение към спортa».

 Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...