REFAN отново спосор на най-престижните спортни събития Г-н Ангел Попов, президент на козметичната компания "РЕФАН БЪЛГАРИЯ" никога не е оставал безразличен към спортните събития не само в родния Пловдив, но и в България.

събота, 21 юни 2014 г.

REFAN отново спосор на най-престижните спортни събития
REFAN отново спосор на най-престижните спортни събития


Г-н Ангел Попов, президент на козметичната компания "РЕФАН БЪЛГАРИЯ" никога не е оставал безразличен към спортните събития не само в родния Пловдив, но и в България. С огромен ентусиазъм той се включи в спонсорирането на две грандиозни за България спортни събития - Европейското първенство по спортна гимнастика, Международните състезания по спортна аеробика – Световна купа за мъже и жени и Международения турнир за деца, юноши и девойки BOROVETS AEROBICS 2014.

     В състезанията се включиха рекорден брой участници - 640 в Европейското първенство по спортна гимнастика от 39 държави и 350 спортисти в Международните състезания по спортна аеробика – Световна купа за мъже и жени и Международния турнир за деца, юноши и девойки BOROVETS AEROBICS 2014 от 21 държави.
Стотици журналисти и репортери от най-престижните световни медии бяха в епицентъра на спортните форуми и им оттдадоха подобаващо внимание.

     За гордост на България нашите отбори се справиха великолепно и достойно отговориха на престижното спортно предизвикателство със завоюване на лидерските места.
За голямата помощ и съпричастността си към българския спорт, ласкави думи на признателност получи г-н Ангел Попов от Йорданка Благоева – председател на съюза по аеробика и Йордан Йовчев - заместник- министър на спорта.

     В специално писмо до г-н Ангел Попов, г-жа Й. Благоева изказа благодарност и признание «за изключително любезното съдействие и помощ оказана за провеждане на състезанията и доброто и положително отношение към спортa».

 



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...