REFAN награди красавиците в „Мис Интерконтинентал“

петък, 11 декември 2015 г.

REFAN награди красавиците в „Мис Интерконтинентал“

Козметиката REFAN, превърнала се в синоним на красота, сексапил и чар, бе заслужен подарък за 24-те участнички в Националния конкурс „Мис Интерконтинентал България 2015“, който се проведе в хотел Рамада, София. Всичките претендентки за титлата си тръгнаха от надпреварата с огромен подаръчен комплект от популярната и обичана козметична марка, като най-голяма бе радостта за победителката Инес Петрова (21 г.) , която ще  представи България на Световния конкурс „Мис Интерконтинентал“ в Макдебург, Германия на 18 декември  2015 г.

Конкурсът дава шанс на красивите и талантливи български девойки да бъдат забелязани на модния подиум и извън страната според организаторката на събитието Симона Евгениева - „Мис България“ за 2014 г. Претендентките за короната дефилираха в три тура с делови и официални тоалети на дизайнерите Александра Мешкова и Стоян Радичев, а събитието бе уважено от много медийни, бизнес и светски персони.

„Рефан България“ поощри всички участнички в надпреварата и това е козметичната марка, която подкрепя елитни конкурси за красота – български и международни, като световния конкурс Best Models  „Мисис Вселена“,“Мисис Европейски съюз, „Мис Плеймейт“,  „Мис Казино Viva“ и други. Даряваща наслада и красота,REFAN кара всяка жена да се чувства кралица на съвършенството и красотата.Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...