REFAN награди красавиците в „Мис Интерконтинентал“

петък, 11 декември 2015 г.

REFAN награди красавиците в „Мис Интерконтинентал“

Козметиката REFAN, превърнала се в синоним на красота, сексапил и чар, бе заслужен подарък за 24-те участнички в Националния конкурс „Мис Интерконтинентал България 2015“, който се проведе в хотел Рамада, София. Всичките претендентки за титлата си тръгнаха от надпреварата с огромен подаръчен комплект от популярната и обичана козметична марка, като най-голяма бе радостта за победителката Инес Петрова (21 г.) , която ще  представи България на Световния конкурс „Мис Интерконтинентал“ в Макдебург, Германия на 18 декември  2015 г.

Конкурсът дава шанс на красивите и талантливи български девойки да бъдат забелязани на модния подиум и извън страната според организаторката на събитието Симона Евгениева - „Мис България“ за 2014 г. Претендентките за короната дефилираха в три тура с делови и официални тоалети на дизайнерите Александра Мешкова и Стоян Радичев, а събитието бе уважено от много медийни, бизнес и светски персони.

„Рефан България“ поощри всички участнички в надпреварата и това е козметичната марка, която подкрепя елитни конкурси за красота – български и международни, като световния конкурс Best Models  „Мисис Вселена“,“Мисис Европейски съюз, „Мис Плеймейт“,  „Мис Казино Viva“ и други. Даряваща наслада и красота,REFAN кара всяка жена да се чувства кралица на съвършенството и красотата.



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...