REFAN на международно изложение за красота в Китай

вторник, 14 май 2019 г.

REFAN на международно изложение за красота в Китай

Със специален, атрактивно декориран щанд ще присъства REFAN на провеждащото се в Китай 24-то издание на China Beauty Expo 2019. От 20-ти до 22 май в Шанхайския нов международен изложбен център ще се представят повече от 3 500 компании от цял свят, сред които ще бъде и българският козметичен бранд.
China Beauty Expo (CBE) е професионална търговска проява и платформа на индустрията за красота, на която се представят съставки, формули, суровини, опаковки, машини и оборудване. На изложението си дават среща производители, дистрибутори, търговци на дребно и професионалисти в бранша, които искат да се запознаят и да опитат най-новите решения в сферата на красотата.
На China Beauty Expo REFAN ще представи своите иновативни козметични серии, включващи в състава си популярните и търсени по цял свят български розови продукти - розово масло, розова вода и розов конкрет. Козметичният бранд и друг път е взимал участие на изложения в далечен Китай, които са се радвали на голям успех и изключителен интерес от страна на изложители и посетители.Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...