„REFAN” ИЗНЕНАДА С ЩЕДРИ ПОДАРЪЦИ „ТОП 70 НА БЪЛГАРСКИТЕ ЗНАМЕНИТОСТИ”

петък, 16 октомври 2015 г.

„REFAN” ИЗНЕНАДА С ЩЕДРИ ПОДАРЪЦИ „ТОП 70 НА БЪЛГАРСКИТЕ ЗНАМЕНИТОСТИ”
„REFAN” ИЗНЕНАДА С ЩЕДРИ ПОДАРЪЦИ „ТОП 70 НА БЪЛГАРСКИТЕ ЗНАМЕНИТОСТИ”

„REFAN” ИЗНЕНАДА С ЩЕДРИ ПОДАРЪЦИ „ТОП 70 НА БЪЛГАРСКИТЕ ЗНАМЕНИТОСТИ”, ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ КЛАСАЦИЯТА НА FORBES БЪЛГАРИЯ

На изискано парти за трета поредна година Forbes България обяви класацията „Топ 70 на българските знаменитости”. Сред тях са Сани Жекова, Мария Игнатова, Силвия Лулчева, Орлин Павлов, Магърдич Халваджиян, Владо Пенев, Рут Колева, Нора Шопова, Ненчо Балабанов и много други. В пряка телефонна връзка специални благодарности получиха всички от Димитър Рачков, който тази година заедно с Васил Василев-Зуека се нареждат съответно на 19-то и 20-то място. Най-младият участник в тазгодишната класация е талантливото дете от Разград – Крисия.
    „Топ 70 на българските знаменитости” е една от най-престижните  класации на Forbes в България. Списъкът който подрежда 70-те най- популярни и разпознаваеми българи и тази година е оглавен от Григор Димитров. Българската суперзвезда на тениса е на 17-то място в класацията на ATP за най-добри тенисисти на планетата. Forbes връчи отличието на личния мениджър на тенисиста – Георги Стоименов.
           Първите десет имена от класацията „Топ 70 на българските знаменитости” са:
1.    Григор Димитров, тенисист
2.    Магърдич  Халваджиян, продуцент
3.    Слави Трифонов, ТВ водещ и продуцент
4.    Кубрат Пулев, боксьор
5.    Димитър Бербатов, футболист
6.    Любо Нейков, актьор и продуцент
7.    Графа, музикант и продуцент
8.    Захари Бахаров, актьор
9.    Мария Илиева, изпълнител
10.    Ненчо Балабанов, актьор
Цялата класация можете да намерите в новия брой на списание Forbes. На корицата този месец е Камен Донев – актьор и режисьор, който се нарежда на 17-то място в „Топ 70 на българските знаменитости”.
Всички участници в класацията получиха плакет и сертификат с подписа на главния редактор на Forbes България Йордан Матеев.
Инициативата бе подкрепена с прекрасни подаръци от световно известната българска козметична компания REFAN, която никога не остава безучастна, когато може да поздрави талантите на България. Фирма  REFAN е известна освен с огромната си благотворителна дейност и с това, че милее и искрено се радва на всеки успех, с който талантливите ни сънародници прославят името на страната ни. Изисканите подаръци на REFAN бяха поредния  красив жест към всички, които козметичната компания адмирира!