“Рефан България” с участие на бизнес форум в Ташкент

понеделник, 29 февруари 2016 г.

“Рефан България” с участие на бизнес форум в Ташкент
“Рефан България” с участие на бизнес форум в Ташкент

“Рефан България”  взе участие в международен бизнес форум в Ташкент, Узбекистан, организиран от Българската търговско-промишлена палата и Агенция Узинфоинвест. Събитието се проведе в рамките на официално посещение на българска делегация в Узбекистан за участие в четвъртата сесия на Междуправителствената българо-узбекска комисия за икономическо и научно-техническо сътрудничество. Провеждането на бизнес форума показва ясно наличието на интерес и от двете страни за засилване на взаимодействието между българския и узбекския бизнес и реализиране на пълния потенциал в двустранните търговско-икономически отношения.
Във форума се включиха представители на над 20 български компании, като представянето на “Рефан България” бе оценено високо. Компанията, символ на качество в козметичния бранш, презентира своята франчайз концепция и уникални продукти, съчетаващи по неповторим начин световните тенденции с българските традиции.  
“Рефан България” се превърна в най-красивата и ухайна визитна картичка на страната ни вече 25 години със своите стотици разпознаваеми продукти, базирани на природни формули. REFAN дава шанс на хиляди предприемчиви хора в България и по света да развият успешен франчайзинг бизнес.