„Рефан България“ с присъствие на Казахстанско-български бизнес форум

понеделник, 13 юни 2016 г.

„Рефан България“ с присъствие на Казахстанско-български бизнес форум
„Рефан България“ с присъствие на Казахстанско-български бизнес форум

Представител на „Рефан България“ беше част от бизнес делегацията, придружаваща министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова в Казахстан, която  участва в Казахстанско-български бизнес форум в Астана. Форумът се състоя от 8-ми до 10-ти юни в рамките на Четвъртата сесия на Междуправителствена българо-казахстанската комисия за икономическо сътрудничество. Домакин на събитието бе Националата агенция по експорт и инвестиции – KAZNEX INVEST.
На форума Лиляна Павлова изрази надеждата си за все по-ползотворно развитие на приятелските отношения между България и Казахстан и възможността български фирми от различни сектори да намерят в Казахстан нови пазари за продукцията си или да открият партньори за създаване на съвместни предприятия.
Председателят на БТПП Цветан Симеонов представи инвестиционната и бизнес среда в България. Подписан бе Меморандум за разбирателство между БТПП и KAZNEX INVEST, с цел повишаване конкурентоспособността на бизнеса в България и Казахстан и изграждане на база за по-близко търговско партньорство между фирмите, членове на двете организации.
Множество срещи бяха осъществени между казахстански фирми и представители на българските фирми, част от делегацията. Особено ползотворни се оказаха те за „Рефан България“, защото дадоха възможност за създаване на редица нови бизнес контакти, които са добра подготовка за едно бъдещо сътрудничество.Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...