„Рефан България“ с грамота от българските учители за най-отзивчив и великодушен спонсор

понеделник, 8 февруари 2016 г.

„Рефан България“ с грамота от българските учители за най-отзивчив и великодушен спонсор
„Рефан България“ с грамота от българските учители за най-отзивчив и великодушен спонсор

Грамота „За най-отзивчив и великодушен спонсор, оценил иновативността и творческата дейност на българския учител“ получи фирма  „Рефан България“ за подкрепата на конкурса "Коледа в нас", организиран от Българската детска интернет телевизия "Аз мога, аз знам".

Конкурсът даде възможност на всички учители и българчета по света да представят таланта си чрез  песни, танци и игра и успя да осъществи целта на организаторите  - да се възпитат у децата обич към българския език и  култура,  независимо в кое кътче на света живеят, работят или учат.
Много труд, старание, енергия и талант бяха положили училтелите, за да събудят интерес  и мотивация  у децата да не щадят сили и да се представят в най-добра  светлина на сцената. В конкурса участваха записи на над 300 тържества, проведени в училища и детски градини от много градове на България, както и от чужбина – Чикаго, Мадрид, Малага, Хамбург, Лондон, Украйна...
Отличените учители, които с много ентусиазъм и любов бяха подготвили децата, получиха щедри подаръци от REFAN. Любимата козметична фирма подкрепи труда на българските учители, който е изключително отговорен, важен и деликатен, но за съжаление в последните години остава недооценен. Като благодарност за  своето добротворчество освен грамотата,  управителят на „Рефан България“  г-н Ангел Попов получи и артистичен и красив подарък от истински цветя - доказателство за това, че този, който дава, не обеднява!



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...