Рефан България с благодарствено писмо от Сдружение „Дружество Против Епилепсия“

понеделник, 24 юли 2017 г.

Рефан България с благодарствено писмо от Сдружение „Дружество Против Епилепсия“

Третият пореден летен курс по епилепсия беше проведен от 5-ти до 8-ми юли 2017 в курорта Боровец, хотел „Самоков“. Форумът беше организиран от Българското дружество срещу епилепсия с подкрепата и одобрението на Международната лига срещу епилепсия (ILAE) и Комисиятa по Европейските въпроси (CEA) на лигата.
Осъществяването на един от най-важните европейски форуми в областта на епилептологията стана възможно благодарение на подкрепата на „Рефан България“. Заради своята отзивчивост козметичният бранд получи благодарствено писмо от организаторите, подписано от доц. д-р Петя Димова, дм, в качеството й на председател на Българското дружество срещу епилепсия.
Курсът  събра над 80 лекари от Източна Европа, които, заедно с 17 водещи световни специалисти по епилепсия, осъвремениха знанията си в диагностиката и лечението на най-тежките епилепсии във всички възрасти.

В благодарственото писмо, изпратено до „Рефан България“, се казва следното:

До Г-н и Г-жа Попови, РЕФАН България

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО
от
Сдружение „Дружество Против Епилепсия“

С настоящото изказваме огромната си благодарност за отзивчивостта Ви и помощта, която ни оказахте за организирането на ТРЕТИ ИЗТОЧНО-ЕВРОПЕЙСКИ КУРС ПО ЕПИЛЕПСИЯ под егидата на Международната Лига за борба с Епилепсията (ILAE), който се състоя в хотел „Самоков“ - Боровец от 5 до 8 юли 2017 г.

Вашата подкрепа направи възможно България да бъде домакин на един от най- важните европейски форуми в областта на епилептологията през настоящата година. На курса присъстваха 80 лекари от 8 източно-европейски страни и 17 водещи експерти от 14 европейски страни. Общата оценка за курса от участниците е отлична (48 от 74) и много добра (25 от останалите). Продуктите на „РЕФАН България“ предизвикаха възхищение у нашите лектори от чужбина, а всеобщата оценка за Вашата компания е, че „България има шансове за по-добро бъдеще, защото има такива хора“.

От името на организационния комитет на курса, Дружеството Против Епилепсия и всички участници Ви благодаря отново за искрената Ви ангажираност и голямата подкрепа, за човешкото отношение и всичко, което правите за България и българите.

С огромно уважение:
/доц. д-р Петя Димова, дм

Председател на ДПЕ/

София, 19.07.2017 г.



Последни новини

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...