„Рефан България“ първенец с 3 стипендии за талантливи пловдивски ученици!

четвъртък, 8 септември 2016 г.

„Рефан България“ първенец с 3 стипендии за талантливи пловдивски ученици!

На проведения в Пловдив благотворителен коктейл, с който бе даден старт на стипендиантската програма на Общество Nota Bene, бяха събрани 70 от предвидените 100 стипендии за талантливи пловдивски ученици.
Инициативата бе подета от абитуриентките Елизабет Джамбазова, Николет Матакова и Надя Колева. Тяхната цел е да помогнат на ученици от 8 до 12 клас да развиват и усъвършенстват своите умения и таланти.
Известни бизнесмени, юристи, лекари и хора от управлението на града подкрепиха програмата. Още преди старта 50 пловдивчани се ангажираха да осигурят по една стипендия на ученик.
Голяма част от 250-те гости на коктейла направиха дарения със суми между 10 и 500 лева. Имаше и бизнесмени, които осигуриха повече от една стипендия, като собственикът на "REFAN" г-н Ангел Попов прояви характерната си щедрост и застана начело с още три деца в семейството си.
Стипендиантите на Общество Nota Bene ще бъдат определяни след конкурс с ясни критерии от Съвета на менторите, който ще бъде сформиран към сдружението. През първата година първоначалният подбор ще бъде извършван от директорите на училищата в Пловдив. Стипендиите ще бъдат месечни, в размер на 100 лева и учениците, които ги спечелят, ще ги получават в рамките на учебната година.
Кампанията на Nota Bene продължава! Още 30 деца търсят своите благодетели! Екипът на Общество Nota Bene благодари за доверието и отзивчивостта на всички, които станаха част от семейството.Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...