„Рефан България” ООД получи Международна европейска награда за качество. Наградата се присъжда от Клуба на Лидерите в световната търговия (GLOBAL TRADE LEADERS’ CLUB) и бе връчена на 27октомври 2014 на официална церемония в Париж, в хотел Meridien Etoile.

сряда, 29 октомври 2014 г.

„Рефан България” ООД получи  Международна европейска награда за качество.
„Рефан България” ООД получи  Международна европейска награда за качество.

Наградата се присъжда от Клуба на Лидерите в световната търговия (GLOBAL TRADE LEADERS’ CLUB) и бе връчена на 27октомври 2014 на официална церемония в Париж, в хотел Meridien Etoile. 
На церемонията по награждаването присъстваха над 150 представители на малкия и среден бизнес от 5 континента, представители на дипломатическия корпус и журналисти. Този приз е създаден, за да отличи компаниите, които приемат глобалните постижения и качеството като основно изискване за навлизането на нови пазари, както и за насърчаване на търговските взаимоотношения между страните.
Клубът на Лидерите в световната търговия е асоциация от над 7500 бизнес лидери в сферата на производството и услугите от 95 страни. Основната мисия на асоциацията е да подпомага търговския обмен и хуманните човешки взаимоотношения сред бизнес-компаниите от целия свят. Селекционната комисия прави своя избор за номинации на база информация и препоръки, предоставени от изявени предприемачи – членове на клуба, както и референции от търговските мисии на съответните посолства.
Наградата бе връчена на представители на фирма "Рефан България" ООД от г-н Рикардо Росо Лопес, Генерален секретар на Клуба на Лидерите в световната търговия (GLOBAL TRADE LEADERS’ CLUB) и от г-жа Ана Лазарова, Търговско-икономическа служба при Посолството на Република България във Франция.



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...