REFAN – 25 години българо-френска колаборация

четвъртък, 21 юли 2016 г.

REFAN – 25 години българо-френска колаборация
REFAN – 25 години българо-френска колаборация
REFAN – 25 години българо-френска колаборация

REFAN стана част от официалните приеми, организирани от Френското посолство и дадени от посланика на Франция у нас г-н Ксавие Лапер дьо Кабан и неговата съпруга г-жа Мария Лапер дьо Кабан на приятелите на франкофонската идея. Те се проведоха в трите най-големи български града два месеца преди края на мандата на френския дипломат и в навечерието на Френския национален празник. В стилна и изискана атмосфера в духа на френските традиции приемите се състояха във Варна, Пловдив и приключиха във Френското посолство в София, където домакините г-н и г-жа дьо Кабан посрещнаха над 700 гости – дипломати и представители на бизнеса в България. Сред тях бяха Соломон Паси, Петър Стоянов, посланика на САЩ Ерик Рубин и неговата съпруга, български политици, интелектуалци, франкофони.
Не за първи път REFAN гостува във Френското посолство. През 2015 г. на тържествена церемония в него под домакинството на г-н Ксавие Лапер дьо Кабан френската фирма MANE, световен лидер в производството на аромати за фина парфюмерия и козметика, награди „Рефан България“ за 20-годишно  ползотворно сътрудничество в областта на иновациите и налагане на нови стандарти в парфюмерията и козметиката. Саманта Ман - част от петото поколение наследници на елитната световна парфюмерийна фирма, връчи почетен плакет на Ангел Попов - управител на REFAN. Със своите бутици по цял свят, с гъвкави форми на бизнес и модерна система за франчайз, с богата гама от парфюмерийни и козметични продукти, „Рефан България“ е сред най-популярните във Франция и по света български производители.
На приемите по случай отпътуването от България на френския посланик г-н Ксавие Лапер дьо Кабан REFAN поднесе на френския дипломат и съпругата му специални подаръци с най-реномираните серии от своите козметични продукти, сред които и най-новото попълнение в портфолиото си – кремове за лице с хиалуронова киселина и колаген.
REFAN вече 25 години е лице на българо-френското сътрудничество в областта на парфюмерията и козметиката и е великолепен пример за бизнес отношенията между двете страни.



Последни новини

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...