Подаръци от REFAN за красавиците в конкурса Lady Bulgaria

сряда, 15 юли 2020 г.

Подаръци от REFAN за красавиците в конкурса Lady Bulgaria
Подаръци от REFAN за красавиците в конкурса Lady Bulgaria

Красивата надпревара за титлата Lady Bulgaria се проведе за тринадесета поредна година в лятната градина на ресторант Тюркоаз, София. За участие във финала бяха избрани 12 представителки на различни професии от над 100 претендентки за титлата.
Конкурсът се проведе в три тура. В първия финалистките дефилираха с коктейлни рокли, във втория етап момичетата представиха себе си и отговаряха на въпроси от журито, третото дефиле по традиция беше в официални тоалети.
Както винаги, Лейди България подкрепя благотворителна кауза. Личната кампания на конкурса бе под надслов “От любов към теб”, посветена на болните от рак на гърдата. Чрез кампанията Лейди България ще предостави безплатни терапии на 5 болни жени.
По време на конкурса беше направен търг в полза на Асоциация за подкрепа на децата. А талантливите малчугани изнесоха мини концерт пред подбраната публика.
Водещи на събитието бяха  носителката на титлата „Лейди България“ – Елизабет Методиева и актьорът Ники Сотиров.
За Lady Bulgaria universe беше избрана Татяна Иванова от Пловдив, която получи и титлата лице на Refan, а Lady Bulgaria world стана Вероника Мартинова от Девин.
Всички финалистки си тръгнаха с ароматни подаръци от Refan – продукти с българска роза – визитната картичка на страната ни по света.Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...