Пловдивските момичета от ЖФК Пълдин - на косъм от златото

понеделник, 26 юни 2017 г.

Пловдивските момичета от ЖФК Пълдин - на косъм от златото

ЖФК "Пълдин" завърши на второ място в България! Пловдивският тим, подкрепян от REFAN, беше на косъм от златните медали, но загуби във финала от дузпи. Турнирът се проведе в Казанлък и бе изключително силен. В него участваха първенците на 12 области от страната.

За да стигне до финала, тимът на "Пълдин" отстрани ЛП "Суперспорт", побеждавайки го с 1:0. Единственото попадение за пловдивчанки отбеляза Мария Стойчева.

Драмата дойде на финала, където момичетата, водени от Ангел Славов, се изправиха срещу "Спортика" Благоевград. Пловдивчанки диктуваха играта през голяма част от двубоя и логично откриха резултата с гол на Кристияна Димитрова. Малко преди края обаче благоевградчанки изравниха и така се стигна до дузпи. Късметът не бе на страната на "Пълдин" и те загубиха.

Все пак пловдивчанки се окичиха със сребърните медали, нареждайки се на второ място в България. Капитанката на отбора Гергана Илийчева бе отличена като най-добър защитник на турнира.

От ръководството на отбора изразиха задоволството си от представянето на момичетата, които постигнаха толкова много за краткото време от създаването си от преди по-малко от година.Те също благодариха и на козметична компания РЕФАН за подкрепата.Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...