"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" емоционални думи на благодарност към REFAN

четвъртък, 23 април 2020 г.

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност"

Топли благодарствени писма за направени дарения – лични дезинфекционни средства - получи REFAN за проявения от него жест. Спрейове за почистване на ръце и дълбоко почистващи гелове получиха безвъзмездно от козметичния бранд персоналът и настанените в тринадесет социални домове и учреждения към Община Пловдив, служителите в Община Родопи, както и медицинските екипи и персонал от УМБАЛ „Св. Георги” и Центъра за спешна медицинска помощ Стара Загора. Всички те отправиха своята благодарност към REFAN и неговия управител за протегнатата ръка и съпричастност в създадената от пандемията сложна ситуация.

Емоционални думи отправят от Община Родопи по повод жеста на REFAN: „Намираме се в  ситуация, която е изпитание за всеки един от нас, но подкрепата в такъв момент е проверка за човечност. Няма нищо по хуманно от обичта към ближния, от това човек да подаде ръка в тежък и за него момент. Вие дарявате не просто продукти за дезинфекция, а шанс да опазим и защитим живота и здравето на всички наши служители. Благодаря от сърце за протегнатата от Вас ръка! Вярвам , че заедно ще  преминем успешно това изпитание. Пожелавам Ви да запазите своята вяра в доброто и да я предавате на всички около Вас.”
„В тези трудни за всички ни дни е важно да полагаме усилия да направим по-леко ежедневието на нашите съграждани, които имат нужда от подкрепа” се казва в писмото от Община Пловдив.
Своята увереност, че благодарение на подобни щедри жестове ще има утре, по-добро от днес, изразява проф. д-р Карен Джамбазов, д.м., изпълнителен директор на УМБАЛ „Св. Георги”. „С благодарност Ви пожелаваме да запазите вярата в доброто и да я предавате на всички около Вас, за да се случват в живота ни малки, но реални чудеса” се казва в благодарственото писмо.
От REFAN благодарят за топлите думи и пожелания, като изразяват своята готовност да запазят активната си гражданска позиция и да продължат да работят в полза на обществото.

 



Последни новини

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...