С изключителен успех и при огромен интерес  протече участието на „Рефан България“ на най-голямото и престижно изложение за козметика в Европа – Cosmoprof, състояло се от 17 до 20 март в Болоня, Италия.
Богатата продуктова гама на световноизвестната козметична марка беше представена в единствения на събитието  Green pavilion, в който участваха изложители, чиито производство се базира на използването на естествени и биологични източници.
Дните на изложението преминаха за REFAN при нестихващ интерес от страна на посетителите от над 100 държави. Ароматната и атрактивна експозиция привличаше  вниманието  с огромното разнообразие от козметични продукти с натурални съставки. Всички останаха очаровани от най-новите попълнения в продуктовото портфолио на иновативната козметична фирма – серията за лице и тяло Snail perfection, Hyaluronic Acid, Vitamin C.
Посетителите бяха впечатлени от  богатия асортимент от създадените на ръка глицеринови сапуни с неустоимо ухание и естествени компоненти, както и от прекрасните ръчно изработени бутикови свещи с неповторим аромат.
На изложението в Болоня „Рефан България“ за пореден път показа световното ниво на своите продукти и убедително защити името си на една от най-успешните козметични фирми у нас и в чужбина.
С изключителния си нюх към иновативното  в бранша REFFAN остави трайна и ароматна следа в съзнанието на всички посетили  неговия щанд, който с впечатляващия си дизайн бе един от най-атрактивните на изложението.