Направи празника незабравим, с перфектния подарък за любимия мъж

четвъртък, 19 декември 2019 г.

Направи празника незабравим, с перфектния подарък за любимия мъж

Повечето дами срещат трудност, когато трябва да изберат подарък за любимия мъж… Как да го накараме да се чувства специален и едновременно с това да подарим нещо, което е наистина нужно и стойностно за Него… До Коледа остават само няколко дни и ако и вие сте от дамите, които все още се колебаят какво да изберат, не се оставяйте на паниката – има подарък, който съчетава в себе си всичко, което търсите!

Това са мъжките комплекти REFAN INTENSE eau de PARFUM, включващи парфюм и душ-гел с еднаква насока на мириса. Те са създадени за мъжете, които знаят какво искат и го получават. Съдържат точната дозировка между изтънченост и мъжественост, която кара господата да се чувстват елегантни и секси едновременно – истински магнит за дамите.

За да подчертаете неговата индивидуалност, можете да изберете една от трите различни комбинации от аромати на Refan.

- Парфюмна вода REFAN INTENSE eau de PARFUM - MEN 211 с впечатляващо ухание от лимон, тагетис, салвия, подправен и балсамичен аромат с подчертани дървесни ноти, пачули и амбра и парфюмен шампоан и душ-гел REFAN GOLD - MEN 211, който деликатно почиства кожата, като запазва влагата в нея и дълготрайно я парфюмира.

- Парфюмна вода REFAN INTENSE eau de PARFUM - MEN 219 с модерен и чувствен мирис на грейпфрут, топли подправки, докосване на роза и канела, кожени и дървесни ноти, пачули, амбра и парфюмен шампоан и душ-гел REFAN GOLD - MEN 219.

- Парфюмна вода REFAN INTENSE eau de PARFUM - MEN 407 с ухание с водни и дървесни ноти, дафинов лист, жасмин, пачули, кедър, джинджифил и парфюмен шампоан и душ-гел REFAN GOLD - MEN 407. Която и комбинация да изберете, ще направите перфектния коледен подарък за Него и той със сигурност няма да ви остане длъжен!Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...