Модели на „Визаж“ станаха „Мис Лято“ и „Мис REFAN“

петък, 19 август 2016 г.

Модели на „Визаж“ станаха „Мис Лято“ и „Мис REFAN“
Модели на „Визаж“ станаха „Мис Лято“ и „Мис REFAN“
Модели на „Визаж“ станаха „Мис Лято“ и „Мис REFAN“

„Код жълто“ бе обявен тази година на престижния конкурс „Мис Лято“. Градусите бяха опасно повишени от красивите и сексапилни претендентки за титлата, както и от горещото присъствие на изискани бизнес дами в разкошни тоалети в жълто. Конкурсът се организира от лорд  Евгени Минчев и за първи път се провежда в град София, а ресторант Петрус се превърна в гостоприемен оазис за събитието.
„Рефан България“, чийто продукти отдавна са се превърнали в  символ на сексапил и неустоим  чар, съвсем естествено стана част от конкурса, като осигури ароматни награди за хубавиците и избра свое собствено лице от единадесетте претендентки. Световно известният бранд, чиято козметика кара всяка жена да се чувства неотразима и прекрасна, традиционно подкрепя елитни български и международни конкурси за красота, като световния конкурс Best Models  „Мисис Вселена“, “Мисис Европейски съюз“, „Мис Плеймейт“, „Мис Интерконтинентал“ и др.
„Мис REFAN“ стана прекрасният модел от „Визаж“ Христина Николова, а лентата и наградата от REFAN й бяха връчени от госпожица "Цвят лилав" Ирина Флорин.  Известната певица беше сред гост звездите на конкурса, заедно с Йорданка Благоева и Миглена Ангелова. Традиционен гост бе и атрактивният Джийсън Брад Люис, както и френско-испанският бизнесмен и плейбой Гаел Бонел Санчес.
С това обаче не се изчерпа участието на „Рефан България“ в конкурса „Мис Лято“. В един от кръговете на конкурса претендентките за титлата дефилираха с бански костюми, брандирани с логото на “REFAN“ и събраха погледите и овациите на публика и жури. Член на журито от името на козметичната компания беше госпожица  Велина Евтимова, а негов председател - бизнес дамата Цветелина Маймарова, която връчи лентата на новата „Мис Лято“ – моделът на „Визаж“ Теодора Марковска.  Всички момичета получиха заслужени подаръци от качествената козметика на REFAN.