Младежка козметика с иновативна съставка – за сияйна кожа без следи от умора

сряда, 6 ноември 2019 г.

Младежка козметика с иновативна съставка – за сияйна кожа без следи от умора

Младите хора живеят на бързи обороти и за тях е особено важно грижата за перфектния вид да не отнема време… Недоспиването и следите от умора оставят своя отпечатък дори и върху свежата младежка кожа и тогава се налага да се търси козметика, която бързо и ефективно да възстановява нейния естествен сияен вид.
Серията Youthful Perfection е разработена от иноваторите на REFAN специално за младежка кожа. Съдържащата се в нея активна съставка Early Boost PA действа на кожата също като чаша силно кафе на организма – енергизира я и я „събужда“ за отрицателно време. Това се дължи на факта, че уникалната формула на Early Boost PA  е естествен източник на таурин, който намалява признаците на умора, тонизира кожата и я прави свежа до блясък. Той действа като антиоксидант, подобрява клетъчните свойства и метаболизъм и по този начин се бори с появата на първите бръчки.
Козметичната серия Youthful Perfection на REFAN включва Крем за лице и около очи и Нощен серум за лице и около очи, които събуждат кожата, намаляват признаците на умора и редуцират тъмните кръгове под очите. Имат тонизиращ и хидратиращ ефект. Козметолозите препоръчват като особено подходящ за деликатната млада кожа Измиващия гел за лице Youthful Perfection. Специално създаден за възраст 16+, той нежно отстранява замърсяванията от чувствителната и склонна към омазняване младежка кожа, без да я изсушава. Полимлечната киселина в състава му деликатно ексфолира и почиства порите в дълбочина, като премахва излишния себум. Гелът има подчертано тонизиращо действие върху кожата и дава на младежите усещане за свежест и повече самочувствие.
Младите и динамични хора търсят непрекъснато новото и модерното, за да го превърнат в стил и начин на живот, ето защо Youthful Perfection е перфектният избор за тяхната кожа.Последни новини

Избраха най-красивата плевенчанка. 1 април 2024 г.

Всички участнички в надпреварата получиха от неустоимите про...

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...