Лицето на REFAN Мила Христова при Елтън Джон на Оскарите Българският топ модел присъства на благотворително парти с Дензъл Уошингтън, Шарън Стоун, Хайди Клум, Зоуи Салдана и ангелите на Victoria's Secret

четвъртък, 28 февруари 2019 г.

Лицето на REFAN Мила Христова при Елтън Джон на Оскарите
Лицето на REFAN Мила Христова при Елтън Джон на Оскарите
Лицето на REFAN Мила Христова при Елтън Джон на Оскарите

Мила Христова – лице на парфюмната линия REFAN GOLD COLLECTION - бе част от партито на фондацията на сър Елтън Джон за болни от СПИН и ХИВ, което за 27-а поредна година съпътства връчването на наградите Оскар. На благотворителното събитие са били разиграни пианото на Елтън Джон с автограф и няколко картини от прочути майстори, което е донесло 6,3 милиона долара за фондацията.
Мила е имала щастието да присъства и на коктейла, и на вечерята с петстепенно меню, при която присъстващите следят връчването на Оскарите на огромни екрани, както и на афтър партито след награждаването, където идват доста от наградените.
Сред гостите на галата на сър Елтън Джон са били Майкъл Дъглас, Парис Хилтън, Адриана Лима, Кейти Пери, Бритни Спиърс, Никол Шерцингер и Стивън Тайлър. 
Адриана Лима – един от култовите ангели на Victoria's Secret – прояви симпатиите си към нашия модел и направи комплимент на  Мила за очарованието и тоалета - рокля на българската дизайнерка София Борисова, след което с радост позира за снимка с г-ца Христова.
Любовта към експериментите, новото и различното води Мила при емблематичните парфюмни аромати от линията REFAN GOLD COLLECTION, като освен гореща почитателка, тя е и лице на линията парфюми и комплекти на козметичния бранд, като се снима и във видео за марката:
https://youtu.be/zbrOT2LNVVk

Красавицата е очарована от зашеметяващите ухания, които са резултат от дълъг и сложен творчески процес и точно това я кара да види отражението на собствената си артистична  натура в тях. За да се постигне хармоничното съчетание от аромати в REFAN GOLD COLLECTION са необходими познания, добър вкус и много фантазия и всички те са вложени от парфюмеристите на REFAN с много труд, любов и желание.
“В пловдивския бранд ме привлече и стремежа им към безкомпромисно качество и световно ниво на продуктите. Затова аз, Мила Христова, избрах  REFAN!“ – споделя един от най-успешните български фешън модели в чужбина. Красивата българка е  дефилирала за световни марки като Valentino, Versace, Just Cavalli, Patrizia Pepe и други. 



Последни новини

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...