Красива шампионка стана Мис REFAN

петък, 5 април 2019 г.

Красива шампионка стана Мис REFAN
Красива шампионка стана Мис REFAN
Красива шампионка стана Мис REFAN

Лекоатлетката Радостина Стоянова  получи лентата на REFAN в конкурса “Мис София 2019”, който се проведе в известен столичен клуб. От козметичния бранд избраха красавицата от Русе заради нейната грация и неподправен чар.
Радостина Стоянова  има няколко шампионски титли в леката атлетика - на 60, 100, 200 и 400 метра и на нея се възлагат големи надежди за бъдещи успехи в този спорт. Мис REFAN е с разностранни интереси - освен талантлива спортистка, тя е студентка в Медицинския университет в София, изявява се и като модел.
Мис София 2019 стана Кристина Пламенова от София, студентка по право в УНСС. Тя ще представи България на международния конкурс “Miss Glam World 2019” от 20-ти до 28-ми април в Кочи, Индия. За нейни подгласнички се класираха Андреа Костадинова, Йоана Василева и Даша Узун.
Всички претендентки за титлата Мис София получиха подаръци от REFAN –комплекти с парфюм, душ гел и лосион за тяло от серията REFAN GOLD COLLECTION – парфюмно бижу, достойно за победителки, с което да добавят нотка чар и изтънченост в ежедневието си.Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...