Козметолозите съветват: Не пренебрегвайте деликатната зона около очите! Какво налага използването на специализирани околоочни кремове и може ли минем и без тях?

сряда, 21 февруари 2018 г.

Козметолозите съветват: Не пренебрегвайте деликатната зона около очите!
Козметолозите съветват: Не пренебрегвайте деликатната зона около очите!

Сигурно сте си задавали този въпрос, а отговорът е, че зоната около очите е особено деликатна и се нуждае от специална грижа. Там  кожата е много тънка и чувствителна, изсушава се повече и по-лесно се сбръчква, което води до появата на неприятните бръчици тип „пачи крак“.  Ето защо козметиката, което използваме за околоочната  зона, трябва да е или с комбинирано действие – на нея да е посочено, че е подходяща и за лице, и за очи, или да е специално предназначена само за нежната кожа около очите.
Като продукти с комбинирано действие козметолозите препоръчват иновативната серия на REFAN Pure Rose Perfection .  Тя е 100% натурална и съдържа дневен, нощен крем  и еликсир, подходящи както за кожата на лицето, така и за деликатната зона около очите.
Всеки един от продуктите в серията съдържа революционна активна съставка.
Дневния  крем за лице и очи Pure Rose Perfection е със Stimulhyal™ - тя стимулира синтеза на хиалуронова киселина и еластин, като предотвратява формирането на първите бръчки и мимически линии.
Нощният крем Pure Rose Perfection съдържа Neurophroline™ -  молекула за контрол на стреса, която не само се бори със симптомите на агресивната околна среда, като замърсяване и променен климат, а и подобрява видимо тонуса на кожата и цвета й, особено в зоната около очите.
Еликсирът за лице и около очи  Pure Rose Perfection е разработен с първата по рода френска активна съставка с повдигащо действие - Beautifeye™. Тя представлява неинвазивна алтернатива на пластичната хирургия, която повдига горния клепач, стяга околоочния контур, заличава тъмните кръгове и подпухналостта. И трите продукта от серията Pure Rose Perfection съдържат натурално розово масло и розова вода и козметолозите препоръчват комбинираното им използване за постигане на оптимален ефект.

В следващата ни публикация ще ви запознаем с продукти, които са специално разработени само за зоната около очите и за премахване на признаците на стареене, тъмните кръгове и подпухването. Козметиката на REFAN е на ваша страна  със своите натурални съставки и доказано качество. За това говорят постиженията на козметичния бранд  - Златен сертификат в класацията „Любима марка на българския потребител 2017” за най-много потребителски гласове в хода на гласуването, както и първо място в категориите  „Козметика“ и „Българска марка“.
 


Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...