Грижите ли се за зоната около очите? Вижте как да го направите!

сряда, 26 февруари 2020 г.

Грижите ли се за зоната около очите? Вижте как да го направите!

Зоната около очите е особено деликатна и се нуждае от специална грижа, тъй като там кожата е много тънка и чувствителна. Колкото по-рано й обърнем внимание, толкова по-добре и задължително трябва да използваме специализирана козметика, тъй като кожата на околоочния контур се изсушава повече и по-лесно се сбръчква. Употребата на околоочни кремове забавя този процес и в резултат ще се радвате на стегната и свежа кожа около очите, без бръчици тип „пачи крак“ и тъмни кръгове.
За ранна грижа са предназначени продуктите от серията „Youthful Perfection“ на REFAN, която съдържа крем и нощен серум за лице и около очи. Благодарение на активната съставка  Early Boost PA те „събуждат“ кожата и редуцират тъмните кръгове под очите.

Като подходящ за по-зряла възраст козметолозите препоръчват крем около очи против стареене Olive на REFAN. Той  хидратира зоната около очите и възстановява нейната еластичност. Екстракти от маслина и див кестен, както и натурален бизаболол предпазват клетките от стареене и намаляват тъмните кръгове.

И ако си мислите, че кожата около очите е само женска грижа, от REFAN не мислят така. Ето защо иноваторите на козметичния бранд са разработили специално предназначен за мъже околоочен крем – Men Perfection. Той съдържа активната съставка LanacitynTMPF, която в комбинация с розова вода защитава кожата от замърсената околна среда и цигарен дим, като поддържа нейните естествени системи на детоксикация. Сквалан от маслина и витамин Е подхранват кожата и възстановяват еластичността в зоната около очите.Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...