Голям успех на най-популярното изложение за Франчайз в Италия, Милано

петък, 30 октомври 2015 г.

Голям успех на най-популярното изложение за Франчайз в Италия, Милано
Голям успех на най-популярното изложение за Франчайз в Италия, Милано

Голям успех на най-популярното изложение за Франчайз в Италия, Милано
 
От 23 до 26 октомври в Експо Милано в Италия се  проведе 30-то юбилейно изложение Salone del Franchising Fiera di Milano с повече от  30 000 посетители и над 300 фирми-участници от цял свят. В най-голямото изложение за франчайз бизнес фирма REFAN представи своите висококачествени продукти и франчайз концепцията си, която се доказа като изключително доходна и успешна чрез мрежата си над 400 магазини по целия свят.
Посетителите на изложението бяха впечатлени от атрактивната и гъвкава франчайз концепция на REFAN за продажба на парфюми, от нейната икономическа ефективност и от красивия дизайн на щанда на REFAN в Hall 16, B-28. Посетителите успяха да оценят разнообразието от козметични серии с розово масло, розова вода и други натурални съставки, чийто рецептури са създадени в лабораториите на REFAN в съответствие с изискванията на европейското законодателство.
Представителите на други бизнеси, които също присъстваха на изложението бяха очаровани от елегантния и ароматен бутиков павильон на “РЕФАН БЪЛГАРИЯ“ ООД и изказаха своите поздравления и отлични впечатления от продуктите REFAN.
Най-популярната и обичана българска козметична марка прикова интереса на посетителите и ги заплени с огромното разнообразие ръчно изработени глицеринови сапуни с неустоими аромати, с изключителните  ухания на парфюми REFAN, със свещите и парфюмите за дома, с висококачествена козметика с натурални съставки.
Козметичната фирма е носителка на най-престижната европейска награда за качество от Париж на Global Trade Leaders’ Club заради качеството на продуктите си и за дейността си за стимулиране на малкия и средния бизнес, създавайки франчайзинг модел, оценен на национално и на световно ниво. Със своите бутици в 28 държави на 5 континента, иновативни и гъвкави форми на бизнес и над 2000 продукта, базирани на природни формули, „РЕФАН БЪЛГАРИЯ“ е сред най-успешните български производители по света.

 Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...