Дневен крем за лице Snail Perfection на REFAN – отличник по красота в класацията Best Beauty Products 2017 на списание ОК!

сряда, 24 януари 2018 г.

Дневен крем за лице Snail Perfection на REFAN – отличник по красота в класацията Best Beauty Products 2017 на списание ОК!
Дневен крем за лице Snail Perfection на REFAN – отличник по красота в класацията Best Beauty Products 2017 на списание ОК!
Дневният крем за лице Snail Perfection на REFAN грабна първото място в категория „Българска козметика“ в класацията на сп. ОК! Best Beauty Products 2017.

За трета поредна година екипът на списанието селектира любими козметични продукти в няколко категории и събра на едно място експертни формули, оставили отпечатък върху красотата и здравето ни. Победителите бяха избрани след гласуване във Facebook страниците на списание OK! и Miss Bloom. В него читателите имаха възможност да дадат своя глас за любимия си продукт, а по този начин да участват и в томбола с награди.
След края на гласуването и обобщаване на резултатите, дневният крем за лице Snail Perfection от едноименната козметична серия на REFAN грабна първото място.  Продуктът е подходящ за ежедневна употреба и защитава кожата от вредното въздействие на UV-А и UV-В лъчите. Богатата гама от активни компоненти в екстракта от охлюви стимулира клетъчните функции, активира кожата, подпомага регенерирането й и забавя процесите на стареене.
Нека припомним, че миналата година в класацията на сп. ОК! призът в категория „Българска козметика“ спечели друг продукт на REFAN от същата серия - серумът за лице Snail Perfection. Козметичната линия с екстракт от охлюви  е подходяща за всички възрасти със своето подчертано антибактериално и антиоксидантно действие. Освен дневен крем и серум за лице, тя съдържа и нощен крем за лице, флуид-концентрат, крем за ръце и крем тяло, които правят кожата по-стегната, еластична и хидратирана.
През изминалата година REFAN получи признание и в друга престижна  класация. Козметичният бранд  спечели Златен сертификат в селекцията  „Любима марка на българския потребител 2017” за най-много потребителски гласове в хода на гласуването, както и първо място в категориите  „Козметика“ и „Българска марка“.


Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...