четвъртък, 4 септември 2014 г.
В прясно набраните маслинови листа се съдържат над 30 различни полифеноли, които имат синергичен ефект. Те са причина за силните антиоксидантни и противомикробни свойства на маслината. На тях се дължи и горчивия вкус на висококачествения студенопресован зехтин. Маслиновите листа имат два пъти повече антиоксиданти от зеления чай и по- силно антиоксидантно действие от витамин С. Екстрактът от листата от маслина и зехтинът са прекрасно средство в борбата с преждевременното стареене на кожата.
Това бе третият турнир, организиран само в рамките на 1 месе...
първите турнири на РЕФАН къп при децата
стартираха и първите турнири на РЕФАН къп при юношите.
Вицепрезидентът на БФХГ Невяна Владинова, беше главен съдия...
Домакини на надпреварата бяха съвместно БФХГ и клуб „Илиана“
Кметовете на Приморско и Царево получиха поредно признание
Всички 16 участнички получиха награди от организаторите и сп...
Васко представи втората си самостоятелна изложба под заглави...
Всички участници в конференцията получиха големи подаръци от...