Бутикова парфюмна колекция REFAN TEMPTATION BLEND – авангардни аромати за ценители

неделя, 3 юни 2018 г.

Бутикова парфюмна колекция REFAN TEMPTATION BLEND – авангардни аромати за ценители
Парфюмерията на REFAN през годините се е превърнала в синоним на стил и изисканост. Новата бутикова колекция REFAN TEMPTATION BLEND  следва историческата традиция на фирмата за създаване на емблематични аромати за ценители. Това е изключителна селекция от авангардни ухания, подходящи както за мъже, така и за жени, създадени от най-ценните парфюмерийни съставки, подбрани от цял свят, характерни с натуралност, богатство и върховна изтънченост на мириса.
REFAN TEMPTATION BLEND  включва колекция от десет иконични аромата, които провокират сетивата, възбуждат емоция, памет и усещане.
Естествени флорални ноти на сладък жасмин от Индия, гераний и тубероза от Египет, флорентински ирис, мароканска и българска роза се свързват в невероятна цветисто-дървесна хармония на фона на смирна, кожа, тютюн, дъбов мъх, балсамични ноти и смолист лабданум.
Класически шипър, амбра, кашмир, кедър от Вирджиния, тамян, арабско дърво, смоли и ароматни подправки са събрани в една екзотична мистерия с едва доловимо докосване на роза.
Изкусителна сладка илюзия от карамел, ванилия бурбон, захаросани плодове и пулсиращо сърце от рубинена роза пленява сетивата.
Топли дървесни акценти на сантал, загадъчно пачули от Индонезия, черна роза и чувствен мускус развихрят въображението и напомнят за омагьосващите огнени залези на Ориента.
Всеки парфюм от новата колекция REFAN TEMPTATION BLEND е нещо повече от аксесоар – той е истинско бижу със сила, характер и дълготрайност, символ на индивидуалност и лукс.


Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...