Бутикова парфюмна колекция REFAN TEMPTATION BLEND – авангардни аромати за ценители

неделя, 3 юни 2018 г.

Бутикова парфюмна колекция REFAN TEMPTATION BLEND – авангардни аромати за ценители
Парфюмерията на REFAN през годините се е превърнала в синоним на стил и изисканост. Новата бутикова колекция REFAN TEMPTATION BLEND  следва историческата традиция на фирмата за създаване на емблематични аромати за ценители. Това е изключителна селекция от авангардни ухания, подходящи както за мъже, така и за жени, създадени от най-ценните парфюмерийни съставки, подбрани от цял свят, характерни с натуралност, богатство и върховна изтънченост на мириса.
REFAN TEMPTATION BLEND  включва колекция от десет иконични аромата, които провокират сетивата, възбуждат емоция, памет и усещане.
Естествени флорални ноти на сладък жасмин от Индия, гераний и тубероза от Египет, флорентински ирис, мароканска и българска роза се свързват в невероятна цветисто-дървесна хармония на фона на смирна, кожа, тютюн, дъбов мъх, балсамични ноти и смолист лабданум.
Класически шипър, амбра, кашмир, кедър от Вирджиния, тамян, арабско дърво, смоли и ароматни подправки са събрани в една екзотична мистерия с едва доловимо докосване на роза.
Изкусителна сладка илюзия от карамел, ванилия бурбон, захаросани плодове и пулсиращо сърце от рубинена роза пленява сетивата.
Топли дървесни акценти на сантал, загадъчно пачули от Индонезия, черна роза и чувствен мускус развихрят въображението и напомнят за омагьосващите огнени залези на Ориента.
Всеки парфюм от новата колекция REFAN TEMPTATION BLEND е нещо повече от аксесоар – той е истинско бижу със сила, характер и дълготрайност, символ на индивидуалност и лукс.


Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...