Бутер кремoве за тяло

Кожата на тялото има нужда от специални грижи, за да бъде здрава и да се чувствате добре ве нея. За тази цел изключително подходящи са крем- бутерите на REFAN, които съдържат сериозен комплекс от подхранващи масла и съставки, поддържащи еластичността и мекотата на кожата. Те хидратират, подхранват и регенерират, забавят процесите на стареене и носят усещане за комфорт.
Няколко са основните съставки, които ги правят така популярни и предпочитани:

Масло от карите - съдържа вещества, които стимулират синтеза на собствен колаген, което води до подобряване на структурата на кожата с около 85%. Притежава уникални и невероятно полезни за кожата качества, антиоксидантни свойства и anti age ефект, който изглажда бръчките и забавя процесите на стареене. Има близък до себума състав, който е особено полезен при суха кожа.
Какаово масло – наричат го "храна на боговете" и притежава уникални козметични свойства. Theobroma cacao е природен стимулант - ускорява клетъчната обмяна, придава блясък и гладкост, подобрява овлажняването и поддържа еластичността на кожата.
Концентрат от кисело мляко – това е питателна храна с доказан превъзходен ефект върху кожата. Тя става гладка и еластична, хидратирана в дълбочина и възвръща сатенената си мекота. Овлажнява, омекотява и заглажда сухата и проблемна кожа.

Крем- бутерите на REFAN се предлагат в богато разнообразие от аромати. Те попиват добре в кожата, без да я оставят мазна. Специална съставка се грижи маслата да проникнат в клетките, без да остават на повърхността на кожата. Кремът се нанася на влажна кожа, за да може да се абсорбира добре и да се постигне максимален резултат - гладка като коприна кожа, подмладена и приятно освежена.

Можете да закупите онлайн от:
Refanshop
Рефан София
e-refanПродукти

06848Magnolia&Rose petals body cream Бутер крем за тяло Magnolia & Rose Petals 11,98 лв. с масло от ший, какаово масло, витамин B3виж още 06838Cotton Blossom&Honey body cream Бутер крем за тяло Cotton Blossom & Honey 11,98 лв. с масло от ший, какаово масло, витамин B3виж още 06844Lemon cream&Milk body cream Бутер крем за тяло Lemon Cream & Milk 11,98 лв. с масло от ший, какаово масло, витамин B3виж още 06490Крем за тяло с екстракт от ший Подхранващ крем за тяло Shea/Karité 11,98 лв. Съдържа органично масло от шийвиж още 6289Бутер-крем  за тяло Wild Cherry Бутер-крем за тяло Wild Cherry 11,98 лв. с масла от какао, шии и кисело мляко.виж още 6268Бутер крем за тяло Pomegranate & Papaya Бутер крем за тяло Pomegranate & Papaya 11,98 лв. Богат на натурални растителни маславиж още 6283Бутер-крем за тяло Melon and Apricot Бутер-крем за тяло Melon and Apricot 11,98 лв. Богат на натурални растителни маславиж още 6284Бутер-крем за тяло Passion fruit Бутер-крем за тяло Passion Fruit 11,98 лв. С масла от какао, ший и йогуртвиж още 6291Бутер-крем за тяло  Pink Grapefruit Бутер-крем за тяло Pink Grapefruit 11,98 лв. с масла от какао, шии и кисело мляко.виж още 6296Крем за тяло Йогурт и розово масло Бутер крем за тяло Yogurt and Rose Oil 11,98 лв. с натурална розова вода, розово масло и концентрат от кисело мляковиж още 06297Хидратиращ и регенериащ крем  за тяло с екстракт от плодовете на бъз и концентрат от кисело мляко Крем за тяло Yogurt and Еlderberry 11,98 лв. с екстракт от плодовете на бъз и концентрат от кисело мляковиж още 06271Крем за тяло Антистрес с екстакт от върбинка, масло от ший и натурално етерично масло от портокал Крем за тяло Antistress 11,98 лв. с екстакт от върбинка, масло от ший и натурално етерично масло от портокалвиж още