Захарни ексфолианти за тяло

През лятото кожата загрубява и сега е моментът да й върнете красивия вид, нежност и комфорт. Няма по-лесен и по-приятен начин да го постигнете от това да използвате захарните ексфолианти за тяло на REFAN. Докато вземате сутрешния душ, можете да направите кожата си „гладка като кадифе" и то с ексфолиант по ваше предпочитание. Фирма REFAN  разполага с богата гама от ексфолианти – с аромат на предпочитан плод, който подсилва насладата от използването на желания от вас козметичен разкрасителен продукт.
Най-добрият начин да поддържате кожата чиста, здрава, жизнена и еластична е с ексфолианти, съветват козметиците. Използването им поне два пъти седмично премахва мъртвите клетки от епидермиса и почиства порите в дълбочина.Така кожата се освобождава  от токсините, започва да диша и лесно възприема полезните съставки от кремове и гелове. А за дамите, които се епилират, ще е любопитно да узнаят, че благодарение на ексфолиантите  косъмчетата спират да се „врастват" под кожата.
Какво трябва да знаете за ексфолиантите на REFAN? Те са комбинация от захарни кристали и растителни масла, които по естествен начин отстраняват мъртвите клетки и хидратират кожата. Имат двоен ефект – те са измивен продукт и балсам за тяло в едно. Растителните масла подхранват и регенерират кожата, а захарните кристали ексфолират и я правят копринено гладка, нежна и чиста.
Съдържат още:
Бадемово масло- неговият липиден състав е най-близък до човешкия. То попива бързо, успокоява, омекотява и заглажда кожата. Има много добро въздействие върху суха, чувствителна и застаряваща кожа. Не дразни и не предизвиква алергични реакции.
Масло от гроздови семена-  Богато е на ненаситени мастни киселини и витамини Е и D. То е много фино, подходящо
за всякакъв тип кожа и е широко използвано като масло за масаж.  Абсорбира се лесно в кожата, като я прави гладка и без неприятно мазно усещане по нея.
Масло от ядки от кайсия (Prunus armeniaca) - Леко, фино масло с блед жълтеникав цвят. Богато е на ненаситени мастни киселини – линолова, линоленова и олеинова, както и на витамини Е, A, D и F. Маслото от кайсиеви ядки е подходящо за всеки тип кожа, но е с особено добър ефект при застаряваща, чувствителна, суха и възпалена кожа.
Соевото масло (соев глицин) - възстановява епидермалната бариера и влагозадържащата способност на кожата. благодарение на наличието на токофероли и фитостерини има изразено регенериращо действие.

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ ОФЕРТИ    ТУК

 Продукти

05978Захарен ексфолиант за тяло с екстракт от върбинка и етерично масло от портокал Захарен ексфолиант за тяло Antistress 10,00 лв. с екстракт от върбинка и етерично масло от портокалвиж още 05979Захарен ексфолиант за тяло с хидратиращ ефект с кафяви морски водорасли Захарен ексфолиант за тяло SEA WAVES 10,00 лв. с екстракт от кафяви морски водорасли, богати на минерали, микроелементи и витаминивиж още 5995Захарен ексфолиант за тяло Йогурт и розово масло Захарен ексфолиант за тяло Yogurt and rose oil   с концентрат от кисело мляко, розов конкрет, масло от кайсия, бадем и гроздови семкивиж още 5981Захарен ексфолиант за тяло с естествени захарни кристали, натурални растителни масла, екстракт от плодовете на бъз и концентрат от кисело мляко Захарен ексфолиант за тяло Yogurt and Еlderberry   с естествени захарни кристали, натурални растителни масла, екстракт от плодовете на бъз и концентрат от кисело мляковиж още 5996Захарен ексфолиант за тяло Захарен ексфолиант за тяло Yogurt & Passion Fruit   С екстракт от маракуя, йогуртен, масло от семки от грозде, масло от ядки от кайсия и бадемовото масловиж още 05990ЗАХАРЕН ЕКСФОЛИАНТ ЗА ТЯЛО  HIMALAYAN GOJI BERRY ЗАХАРЕН ЕКСФОЛИАНТ ЗА ТЯЛО Himalayan goji berry   WITH GOJI BERRY EXTRACT AND ALMOND, APRICOT KERNEL AND GRAPE SEED OILSвиж още 5993Нар и Папая Ексфолиант за тяло Ексфолиант за тяло Нар и Папая   С масла от бадем, кайсия и грозде.виж още 5982Маслина и Йогурт Ексфолиант за тяло Ексфолиант за тяло Маслина и Йогурт   С масла от бадем, маслина и соя . Ексфолиант за тяло  “маслина и йогурт”  е  вълнуващо съчетание от захарни кристали с натурални растителни масла. Премахва  ненужните вече клетки, стимулира дишането на кожата и помагавиж още 5992Захарен ексфолиант за тяло Passion fruit Захарен ексфолиант за тяло Passion fruit   с бадомово масло,масло от семки от грозде,масло от ядки от кайсиявиж още 5987Wild Cherry Ексфолиант за тяло Ексфолиант за тяло Wild Cherry   с масла от бадем, кайсия и грозде.виж още 5988Pink Grapefruit Ексфолиант за тяло Ексфолиант за тяло Pink Grapefruit   Ексфолиант за баня Pink Grapefruit е концентрат от естествени захарни кристали, натурални растителни масла и нежна пяна с аромат на розов грейпфрут.виж още 5991Пъпеш и кайсия Ексфолиант за тяло Ексфолиант за тяло Пъпеш и кайсия   С масло от бадем, соя и гроздевиж още