За четвърта поредна година в Пловдив почитат загиналите български парашутисти в Ирак

петък, 2 юни 2017 г.

За четвърта поредна година в Пловдив почитат загиналите български парашутисти в Ирак

Най-трудното военно предизвикателство в света "Тhe Murph" отново ще се проведе в Пловдив. За четвърти пореден път най-силните и издръжливи мъже на България ще си дадат среща под тепетата, за да изпълнят "The Murph challenge". Точно в 9:00 часа на 10.06 на игрище №5 на Гребната база ще се съберат стотици мъже и жени, които ще подложат телата и умовете си на предизвикателството, което единици могат да издържат.

Пловдивчанинът Тодор Станков за 4-а поредна година организира събитието, а то отново е подкрепено от Рефан България. The Murph се провежда в Пловдив с цел да се отдаде почит на загиналите български парашутисти от специалните части в операция Иракска свобода 2003 – 2008 година.
Мърф предизвикателството се състои от 1,6 км крос, 100 набирания , 200 лицеви опори , 300 клека  и отново 1,6 км крос.  Упражненията се изпълняват задължително с бронижилетка или тактическо оборудване с тегло 10 кг. и се разбиват на серии по удобен за участниците начин. Важно е да се завърши комплексът.
За първи път у нас The Murph се провежда през 2014 г. и всяка следваща все повече хора се включват в предизвикателството. Организаторите очакват на неговото четвърто издание да има рекорден брой участници. Записването за него може да стане на място в деня на събитието 10.06.


 Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ